RECEPTY
Jablkovo-orechový závin z jogurtového cesta podľa Kvetky Horváthovej
Tradičný jablkovo-orechový závin bez kysnutia? Áno! Naučte sa pripraviť túto chutnú klasiku z jogurtového cesta rýchlo a jednoducho.
Annamária Bilas
0
Najlepšie smoothie proti zadržiavaniu vody: TOP recepty a tipy!
Objavte najlepšie smoothie proti zadržiavaniu vody s našimi TOP receptami a užitočnými tipmi! Zbavte sa nadbytočnej vody a podporte svoj zdravý životn...
Lenka Biba Slovak
0
Recepty na najlepšie zeleninové polievky PRI CHUDNUTÍ!
Naše recepty na vás čakajú s chutnými tipmi na zdravé polievky. Objavte, ako dosiahnuť svoje ciele s jedlom, ktoré podporuje cestu k ideálnej váhe.
Naomi Maduro
0
Raňajková ovsená kaša - tip, ako ju pripraviť a čím ju obohatiť, aby bola dokonalá
Raňajková ovsená kaša, ktorá bude chutiť každému - pripravte si ju podľa tohto receptu a bude dokonalá. Poradíme, čím ju vylepšiť.
Katarína Kačuriková
1
Domáce slivkové gule (slivkové knedle) ako od babičky
Domáce slivkové gule zo zemiakového cesta si zamiluje celá rodina. Verte nám, ich príprava je jednoduchá a zvládne ich pripraviť každý!
Katarína Kačuriková
1
Mojito - recept na alko a nealko verziu drinku a jeho rôzne variácie
Mojito má svojich milovníkov po celom svete. Vedeli ste však, že sa dá pripraviť na množstvo rôznych spôsobov? Máme pre vás niekoľko jednoduchých rece...
Katarína Kačuriková
0
RECEPT: Medvedie labky z Pečie celé Slovensko
Medvedie labky patria k tradičným sviatočným receptom, na ktoré naše staré mamy nedali dopustiť. Pripraviť si ich môžete podľa receptu z Pečie celé Sl...
Redakcia
0
RECEPT: Košíčky s krevetovým šalátom a nivovou penou z Pečie celé Slovensko
Košíčky v slanom prevedení predstavujú skvelú voľbu na oslavu alebo ako pohostenie pre návštevu. Skúste tento recept z relácie Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Karamelové éclairs z Pečie celé Slovensko
Chutné francúzske éclairs sa dajú pripraviť na rôzne spôsoby. Ak obľubujete karamelovú chuť, skúste tento recept z Pečie celé Slovensko.
Redakcia
1
RECEPT: Kokosový dezert s exotickým ovocím z Pečie celé Slovensko
Tento kokosový dezert s exotickým ovocím, v ktorom nechýba ani čokoláda, si zamilujete. Vyskúšajte recept z relácie Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Jedlá kytica s pusinkami a donutmi z Pečie celé Slovensko
Jedlá kytica plná sladkých pusiniek a donutov? V takomto krásnom ružovom prevedení isto poteší každú oslávenkyňu. Vyrobte si ju podľa Pečie celé Slove...
Redakcia
0
RECEPT: Netradičná bonboniéra s gorgonzolou, pistáciami alebo čučoriedkami z Pečie celé Slovensko
Táto netradičná bonboniéra z Pečie celé Slovensko zachutí skrátka každému. Okúsite pralinky s gorgonzolou a čokoládou alebo pistáciovo-malinové?
Redakcia
0
RECEPT: Croquembouche s ríbezľovým pyré z Pečie celé Slovensko
Croquembouche je francúzsky dezert z koláčikov z odpaľovaného cesta, ktoré sú pospájané karamelom. Skúste túto ríbezľovú verziu z Pečie celé Slovensko
Redakcia
0
RECEPT: Pečená Aljaška s vanilkovou a malinovou zmrzlinou z Pečie celé Slovensko
Pečená Aljaška je lahodný dezert, ktorý spája horúce so studeným. Ak ste ešte neskúšali
Redakcia
0
RECEPT: Morčacia lístková roláda Wellington z Pečie celé Slovensko
Neviete, čo pripraviť na obed? Táto morčacia lístková roláda Wellington nadchne všetkých stravníkov. Skúste recept z relácie Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Špenátové pirohy s lososom a parmezánom z Pečie celé Slovensko
Aké pirohy najviac obľubujete vy? Sú to tie bryndzové? Tak neváhajte skúsiť aj niečo nové, napríklad tieto lososovo-špenátové z Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Višňová torta Pat a Mat z Pečie celé Slovensko
Višňová torta inšpirovaná známou rozprávkou A je to s postavičkami Pat a Mat vyzerá skrátka dokonale. Recept prináša Marián z relácie Pečie celé Slove...
Redakcia
0
RECEPT: Torta Soľ nad zlatom so slaným karamelom z Pečie celé
Torta Soľ nad zlato od Anky z Pečie celé Slovensko v sebe ukrýva orechové cesto, zmes citrusov aj slaný karamel. Pripravte si ju podľa nasledujúceho r...
Redakcia
0
Vianočná misa v tvare v stromčeka - rýchle občerstvenie pre hostí, ktoré poteší oko i chuťové poháriky
Vianočná misa v tvare v stromčeka poteší nielen oko každej návštevy, ale i pošteklí chuťové poháriky všetkých labužníkov. Pripravte si ju i vy.
Michaela Kožáková
0
RECEPT: Cupcakes s bielou čokoládou a exotickým ovocím z Pečie celé Slovensko
Cupcakes sú drobné tortičky, na ktorých si pochutná každý. Skúste napríklad tieto s bielou čokoládou a exotickým ovocím z Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Obložené chlebíčky s ananásovo-kuracím šalátom z Pečie celé Slovensko
Obložené chlebíčky sa dajú pripraviť snáď v milión variáciách. Ak máte radi exotické chute, skúste tieto z Pečie celé Slovensko s ananásom a kuracím m...
Redakcia
0
RECEPT: Obložené chlebíčky s domácim šalátom z Pečie celé Slovensko
Obložené chlebíčky predstavujú jedno z najčastejších foriem pohostenia pre návštevu alebo na oslavu. Pripravte ich podľa receptu z Pečie celé Slovensk...
Redakcia
0
RECEPT: Penová torta s vanilkovým, kakaovým a kávovým krémom z Pečie celé Slovensko
Penová torta je sladká klasika, ktorú mnohí milujú, iní jej zase na chuť neprišli. Ak ju obľubujete, skúste tento recept z relácie Pečie celé Slovensk...
Redakcia
0
RECEPT: Palacinková torta s citrónovým krémom z Pečie celé Slovensko
Palacinková torta je skvelou voľbou na nedeľné posedenie pri kávičke, no pripraviť sa dá aj pri slávnostnejších chvíľach. Skúste túto z Pečie celé Slo...
Redakcia
0
RECEPT: Ružové tiramisu s ruby čokoládou z Pečie celé Slovensko
Ako pripraviť tiramisu? Neváhajte sa inšpirovať netradičným receptom od Mareka z Pečie celé Slovensko. Ako postupoval pri príprave ružového tiramisu?
Redakcia
0
RECEPT: Bezlepkové tiramisu so slivkami z Pečie celé Slovensko
Poznáte tiramisu? Tento lahodný taliansky dezert s mascarpone a chuťou kávy nepozná málokto. Pripravte si jeho netradičnú verziu podľa Pečie celé Slov...
Redakcia
0
RECEPT: Čokoládová torta s marakujovou plnkou z Pečie celé Slovensko
Čokoládová torta je skvelou voľbou, ktorá nikoho neurazí. Ak však obľubujete aj exotické ovocné plody, skúste túto dobrotu z Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Tvarožník s bobuľovým ovocím z Pečie celé Slovensko
Tvarožník od Milky z Pečie celé Slovensko zmizne z plechu raz-dva. Tento famózny koláčik s mascarpone, tvarohom a bobuľovými plodmi stojí za vyskúšani...
Redakcia
0
RECEPT: Čokoládovo-tvarohový koláč s ríbezľami z Pečie celé Slovensko
Tento čokoládovo-tvarohový koláč so sviežimi ríbezľami vás dostane. Upiecť si ho môžete podľa receptu od Aničky z relácie Pečie celé Slovensko
Redakcia
0
RECEPT: Kanapky so žĺtkovou a pečienkovou penou z Pečie celé Slovensko
Kanapky sú ako stvorené na to, aby ste ich podávali ako občerstvenie. Nabudúce skúste tieto s tuniakovou, žĺtkovou a pečienkovou penou z Pečie celé Sl...
Redakcia
0
RECEPT: Francúzsky dezert Paris-Brest z Pečie celé Slovensko
Poznáte Paris-Brest? Ide o francúzsky dezert z odpaľovaného cesta. Ešte ste ho neskúšali? Je čas to napraviť. Postupujte podľa receptu z Pečie celé Sl...
Redakcia
0
RECEPT: Jablkovo-orechová štrúdľa z Pečie celé Slovensko
Jablkovo-orechová štrúdľa je klasika slovenskej kuchyne. Upiecť si ju môžete aj podľa receptu od Petry z Pečie celé Slovensko. Odolá jej niekto?
Redakcia
0
RECEPT: Rubikova kocka s francúzskou trikolórou z Pečie celé Slovensko
Rubikova kocka môže byť nielen hračkou, ale aj chutným dezertom. Neveríte? Presvedčí vás o tom táto sladučká Rubikova kocka z Pečie celé Slovensko.
Redakcia
0
RECEPT: Rubikova kocka s lieskovcovým karamelom z Pečie celé Slovensko
Rubikova kocka s chuťou lieskovcového karamelu? Tak aj takáto dobrota sa objavila v relácii Pečie celé Slovensko. Ako si ju upiecť v pohodlí domova?
Redakcia
0
RECEPT: Pečené nanuky na rozlúčku so slobodou z Pečie celé Slovensko
Pečené nanuky sú vo svete známe ako cakesicles. Pripraviť ich možno na akúkoľvek príležitosť, aj rozlúčku so slobodou. Tu je recept z Pečie celé Slove...
Redakcia
0
RECEPT: Plnené kysnuté slané pečivo z Pečie celé Slovensko
Prinášame recept z relácie Pečie celé Slovensko na chutné kysnuté slané pečivo. Skúsili by ste pečivo so syrovou, cesnakovou alebo oškvarkovou plnkou?
Redakcia
0