Dámske poltopánky na šnurovanie – Ako ich nosiť na rôzne príležitosti?

Dámske poltopánky na šnurovanie

Dámske poltopánky na šnurovanie sú univerzálnym kúskom obuvi, ktorý dokáže oživiť každý outfit a sú vhodné pre rôzne príležitosti. Či už ide o ležérny, formálny, alebo elegantný štýl, tieto topánky ponúkajú množstvo možností, ako ich štýlovo zakomponovať do vášho šatníka. V tomto článku si priblížime, ako správne kombinovať šnurovacie topánky na rôzne spoločenské, pracovné aj neformálne udalosti. 

Neprehliadnite: Menopauza vs. Vaša pleť: Tajné zbrane pre žiarivú pokožku po 50-tke

Formálny a elegantný štýl s dámskymi šnurovacími topánkami

Pri formálnych príležitostiach, ako sú obchodné stretnutia, svadby alebo iné významné udalosti, sú kožené šnurovacie poltopánky perfektnou voľbou. Vyberte si model v neutrálnych farbách ako čierna, béžová alebo tmavomodrá. Tieto odtiene ľahko doplnia elegantné šaty alebo kostýmy. Klasické šnurovacie oxfordky či derby topánky sú skvelým doplnkom k nohavicovému kostýmu alebo k formálnej sukni.

Napríklad, čierne kožené šnurovacie topánky v kombinácii s béžovým nohavicovým kostýmom a jemnými doplnkami vytvoria elegantný a štýlový vzhľad, ktorý zaručene zaujme. Ak chcete outfit mierne zjemniť, môžete si vybrať aj dámske poltopánky na šnurovanie v hnedých tónoch, ktoré dodajú celkovému vzhľadu prirodzenejší a jemnejší dojem.

Zaujme vás: 10 šokujúcich dôvodov, prečo sa nevyspíte: Číslo 4 vás prekvapí!

dámske poltopánky na šnurovanie
ccc.eu/sk

Ležérne outfity na každý deň

Na každodenné nosenie sú šnurovacie poltopánky skvelou voľbou najmä pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a štýl. Pre neformálne dni, keď sa chystáte na kávu s priateľmi alebo na prechádzku po meste, sú ideálne plátenné šnurovacie tenisky alebo semišové poltopánky.

Jednoduchý outfit môže tvoriť napríklad kombinácia džínsov, trička a farebných šnurovacích tenisiek, ktoré dodajú outfitu svieži a mladistvý nádych. Semišové poltopánky sa zase skvele hodia k teplejším vrstvám oblečenia, ako sú svetre alebo kabáty, a doplnia váš ležérny jesenný look.

Ak plánujete dlhší deň na nohách, určite oceníte pohodlné dámske poltopánky na šnurovanie, ktoré ponúka široký sortiment v obchodoch CCC. Tieto topánky kombinujú štýl a pohodlie a môžete ich kúpiť v predajniach aj online.

Odporúčame: Objavte čaro vrstvenia vôní! Najlepšie jesenné parfumové kombinácie, ktoré musíte skúsiť

Športový štýl a streetwear kombinácie

Šnurovacie topánky sa výborne hodia aj do športového a mestského štýlu. Ak patríte medzi milovníčky streetwearu, skúste kombinovať kožené šnurovacie topánky s voľnejšími kúskami oblečenia, ako sú oversized mikiny, dlhé kabáty alebo športové legíny. Takýto outfit pôsobí uvoľnene, no zároveň štýlovo a moderne.

Na športovejšie aktivity, ako je napríklad turistika alebo dlhšie prechádzky, sú vhodné šnurovacie tenisky so silnou podrážkou. Tieto tenisky poskytujú dostatočnú podporu pre nohu a zároveň zaručujú pohodlie aj pri dlhšom nosení.

Pohodlná obuv = pohodlie po celý deň

Nezáleží na tom, či plánujete formálnu udalosť, pohodlný deň v meste alebo športové aktivity, dámske poltopánky na šnurovanie sú ideálnou voľbou na rôzne príležitosti. Široký sortiment modelov v obchodoch CCC zaručuje, že si vyberiete topánky presne podľa svojich preferencií. A navyše, môžete si ich pohodlne kúpiť aj online alebo navštíviť jednu z predajní CCC, kde nájdete ďalšie štýlové kúsky. Vyskúšajte dámske poltopánky na šnurovanie a objavte, ako môžu oživiť každý váš outfit.

Zdroj úvodnej fotky: ccc.eu/sk

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE