Trendy farby dámskych topánok – Aké sú najtrendovejšie farby tejto sezóny?

Trendy farby dámskych topánok leto 2024

Všetky to veľmi dobre poznáme - rovnako ako sa menia ročné obdobia, tak sa mení aj paleta farieb odrážajúca aktuálne módne trendy. Preto nech už ste zarytá módna maniačka bažiaca po najaktuálnejších módnych trendoch alebo len máte chuť experimentovať s novými odtieňmi, v nasledujúcom článku vám prinášame prehľad najtrendovejších farieb dámskych topánok aktuálnej sezóny. 

Pozri aj:  Dámske mokasíny – akú farbu si vybrať v roku 2024? K čomu sa tieto topánky hodia?

Romantika ako v rozprávke - čaro pastelových odtieňov farieb

Veľkým trendom na aktuálnej módnej scéne sú kúsky v pastelových farbách. Jemnučké odtiene ako levanduľová fialová, dievčenská broskyňová a pastelová ružová či modrá sú ako stvorené pre slnečné letné dni. Dodajú vášmu outfitu štipku romantiky, ženskosti a vy môžete rázom vyzerať ako taká princezná z rozprávky!

Modré topánky v takzvanom baby blue odtieni môžete, napríklad veľmi jednoducho zakomponovať do outfitu s ľahkými dlhými šatami s kvetinovým vzorom. Ak šaty nie sú práve vašim obľúbeným kúskom, vymeňte ich za krátke džínsové šortky v kombinácií s ľahkou mušelínovou košeľou v pastelovej farbe, ktorá bude farebne krásne ladiť k vašim topánkam.

Odporúčame: Najlepšie módne momenty princeznej Diany, ktoré si budeme navždy pamätať

Béžové lodičky CCC shoes

Pre tie odvážne, ktoré sa neboja vyčnievať z davu - žiarivá červená

Ak by sme mali spomenúť len jedinú farbu, ktorá jednoznačne valcuje aktuálne trendy, tak je ňou práve červená. Nech už sa jedná o lodičky, sandále či tenisky - táto neprehliadnuteľná farba, bez najmenších problémov, rozžiari každý jeden outfit. Patríte medzi tie, ktoré sú rady stredobodom pozornosti? Zostavte si monochromatický outfit zložený z kúskov v červenej farbe. Budete neprehliadnuteľné! Ak máte pocit, že ste do outfitu zakomponovali až príliš veľa červenej, skúste vymeniť farbu topánok a namiesto červených si obujte béžové topánky.

Ak ešte stále hľadáte svoj vysnívaný pár topánok, skúste navštíviť internetovú stránku obľúbeného obchodu CCC. Na ich prehľadnej webovej stránke máte k dispozícií obrovský výber obuvi aj ďalšieho zaujímavého sortimentu. Naviac, v kamenných predajniach je vám k dispozícii aj ich ochotný personál.

Modré sandále CCC shoes

"Čierna je nová čierna" - farba, ktorá hravo valcuje všetky trendy

Existuje nadčasovejšia farba ako čierna? Rozhodne nie! Sezónne trendy pravidelne prichádzajú a odchádzajú, no kúsky v čiernej farbe ostávajú základom každého šatníka a z módy nevyjdú snáď nikdy. Jej čaro spočíva v schopnosti prispôsobiť sa každému outfitu a každej príležitosti.

Oblečenie aj topánky v čiernej farbe sa totiž dajú kombinovať skutočne prakticky s čímkoľvek. Máte náladu na elegantný look? Skvelé! Oblečte si dlhé puzdrové šaty s odhaleným chrbtom. Do outfitu zakomponujte malú praktickú clutch kabelku, do ktorej sa zmestí to, čo budete potrebovať. Celkový vzhľad rozžiarte zaujímavými šperkami a na nohy si obujte hlavnú hviezdu programu - nádherné čierne lodičky, na takzvanom ihličkovom opätku.

Odporúčame:  Ktoré znamenie zverokruhu je najkrajšie? Nájdi odpoveď TU a TERAZ!

Módne topánky CCC shoes

Chcete, naopak, zakomponovať čiernu do outfitu vhodného na neformálnu príležitosť? S touto nadčasovou farbou to nie je žiadny problém! Vymeňte, vyššie spomínané, elegantné šaty za úzke denimové nohavice v svetlomodrej farbe, doplňte ich pásikavým červeno-bielym tričkom v predĺženom strihu a na nohy si obujte štýlové čierne sneakersy. Na dotvorenie typického mestského outfitu vám už postačí iba plátená taška so zaujímavou potlačou a klobúk, ktorý vás počas dlhých letných dní ochráni pred slnečnými lúčmi.

Ak patríte medzi tie, ktorým príde čierna farba až príliš všedná a nedostatočne výrazná, nebojte sa vaše čierne dámske topánky niečím ozvláštniť - skúste, napríklad nápadité textúry, kovové aplikácie a zaujímavé ozdoby.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE