Dámske mokasíny – akú farbu si vybrať v roku 2024? K čomu sa tieto topánky hodia?

dámske mokasíny

Dámske mokasíny patria nepochybne k najpopulárnejším typom topánok, ktoré si získali srdcia mnohých módnych maniačok po celom svete. Dokážete ich jednoducho kombinovať v rôznych outfitoch a majú zázračnú schopnosť zmeniť aj ten najnudnejší look na originálny a jedinečný. Našli ste svoje vysnívané, no stále váhate, pre ktorú farbu sa rozhodnúť? 

Chcete vyzerať trendy, no lámete si hlavu nad tým, ako tieto všestranné a univerzálne topánky vhodne skombinovať so zvyškom outfitu? Odpovede na všetky vaše otázky nájdete v nasledujúcom článku. 

Pozri aj: Ako čistiť perly: tajomstvá starostlivosti o tieto dokonalé drahokamy


V akých dámskych mokasínach počas roku 2024 jednoznačne zažiarite?

Pohodlne sa usaďte a čítajte ďalej - toto sú tie najhorúcejšie farebné trendy aktuálnej sezóny!

Minimalizmus nadovšetko - kúzlo neutrálnych farieb

Kúpou dámskych mokasín v neutrálnych farbách určite nič nepokazíte. Kúzlo neutrálnych farieb spočíva v tom, že sú stále IN a z módy nevyjdú jednoducho nikdy. Sivé, béžové či čierne mokasíny sú veľmi jednoducho kombinovateľné a dokonale sa hodia k rôznym outfitom, ktoré sú vhodné, ako na bežné každodenné nosenie, tak aj k outfitom na špeciálne príležitosti.

Štýlové dámske mokasíny a rovnako aj veľké množstvo iného kvalitného sortimentu nájdete na webovej stránke obchodu CCC. Nie je vám online nakupovanie blízke a preferujete skôr osobnejší prístup? V tom prípade môžete navštíviť ich kamenné predajne, kde vám s výberom ochotne poradí ich ústretový a vždy dobre naladený personál.

Odporúčame:  Zložky v kozmetike prospešné pre našu pokožku: Tieto sa oplatí vyhľadávať a používať!

Čierne dámske mokasíny CCC

Buďte neprehliadnuteľné - farby, ktoré oživia každý outfit

Nebojíte sa vyčnievať z davu a milujete ten pocit, keď ste stredobodom pozornosti? Tento rok stavte na dámske mokasíny vo výraznej červenej, modrej či zaujímavej horčicovo-žltej farbe. Ak chcete, aby boli mokasíny základným pilierom a najvýraznejším prvkom outfitu, skúste ich kombinovať s kúskami, ktoré budú ladené do neutrálnejších tónov farieb. Ak sa však farieb nebojíte a ste pripravené experimentovať - len smelo do toho!

Ako v rozprávke - mokasíny v pastelových farbách

Pastelové farby sú na letnú sezónu ako stvorené! Romantická ružová, jemná broskyňová či nádherná modrá - pre ktorú z nich sa rozhodnete? Pridávajú do outfitov nádych romantiky, ženskosti a predstavujú jeden z najhorúcejších farebných hitov roku 2024. Síce si mokasíny v takýchto svetlejších pastelových odtieňoch vyžadujú častejšiu údržbu, ale čo by sme, my ženy, neurobili preto, aby sme vyzerali štýlovo, však?

Vyskúšaj:  TOP 3 domáce masky na zničené vlasy a jeden VÝBORNÝ TIP NAVYŠE!

CCC

Ako a s čím kombinovať dámske mokasíny?

V outfitoch vhodných na bežné nosenie vám odporúčame skombinovať mokasíny v neutrálnych alebo zemitých odtieňoch farieb s klasickými denimovými nohavicami, basic bavlneným tričkom a predĺženým kardigánom. Veľmi príjemný efekt môžete docieliť tým, že farba mokasín a kardigánu bude rovnaká - môžete, napríklad béžové mokasíny zladiť s béžovým kardigánom. Výsledkom bude komfortný outfit, ktorý pôsobí ležérne a uvoľnene.

Ak sa však chystáte na významnú udalosť, napríklad dôležité pracovné stretnutie či rodinnú oslavu, skúste kombináciu kvalitnej saténovej blúzky zastrčenej do voľných elegantných nohavíc s vysokým pásom. Obujte si poctivé kožené mokasíny a výsledný look doplňte o kvalitnú kabelku a doplnky v podobe výrazných náušníc či náramku.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE