Detská jemná pokožka v pohodlí aj v lete - s produktami Ziaja!

starostlivosť o detskú pokožku v lete

Pri príprave na letné mesiace je dôležité myslieť najmä na deti a starostlivosť o ich jemnú pokožku. Vďaka kozmetike Ziaja si zaobstaráte všetko, čo vaša rodina potrebuje, aby bola vyživená, hydratovaná a chránená pred slnkom za všetkých okolností – bez ohľadu na vek vašich detí. Je dôležité rozlišovať produkty podľa veku dieťaťa, pretože v každej etape života sa dieťa vyvíja a vyžaduje si špeciálnu starostlivosť.

Odporúčame:  Ako na zdravý spánok po pôrode? Vytvorte si rutinu a nechajte si pomôcť

Rovnako ako sa vyvíja dieťa, vyvíja sa aj pokožka a prechádza rôznymi štádiami,  kedy je nevyhnutné jej dopriať potrebnú výživu. A to je práve chvíľa kedy je dobré spoľahnúť sa na kozmetiku, ktorá ponúka spoľahlivú starostlivosť o pokožku detičiek už od ranného štádia až po teenegerov.

Hydratácia a ochrana pokožky od prvého dňa života

Už od prvého dňa života vašich detí siahnite po ošetrujúcom kréme pre novorodencov, ktorý je špeciálne vyrobený tak, aby dokonale hydratoval, chránil pred stratou vody a jemne premasťoval pokožku. Ošetrujúci krém posilňuje ochranné funkcie pokožky a upokojuje podráždenie. Mamičky určite ocenia ľahkú roztierateľnosť a rýchle vstrebávanie krému.

Ochranný krém s SPF pre babätká od 3 mesiacov

Keď vaše deti dosiahnu vek troch mesiacov, prichádza čas na ochranný krém s SPF 6. Tento krém poskytuje účinnú ochranu pred škodlivým pôsobením UVA a UVB lúčov. Nezabúda ani na zachovanie syntézy vitamínu D3 a chráni pokožku pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami ako sú vietor alebo mráz v chladnejších mesiacoch.

Vyskúšajte:  Slimačí mucín: Aké sú jeho účinky a prečo by ste ho mali vyskúšať?

Upokojujúci krém s D-panthenolom 10% Ziaja

Kúpanie od 6.mesiacov

Pre bábätká od 6.mesiacov má Ziaja špeciálny šampón na detské vlásky s jedinečnou tear-free formulou, ktorá nespôsobuje podráždenie aj keď sa prípravok dostane do očí. Ako je to možné? Obsahuje až 90% zložiek prírodného pôvodu, ako napríklad výťažok z harmančeka, ktorý má upokojujúce účinky a nedráždi oči. Možno práve tento šampón vám uľahčí náročný proces kúpanie a to najmä u detičiek, pre ktoré nie je kúpanie veľkou zábavou.

Od 1.roku

Od prvého roku života ponúka Ziaja upokojujúci krém s D-panthenolom 10%, ktorý je ideálny pre pokožku náchylnú na vysušovanie a popraskanie. Oceníte ho aj pri zapareninách, odreninách a po nadmernom pobyte na slnku.

Farebný kúzelný kúpeľ

Pre staršie detičky Ziaja prichádza so skvelou vychytávkou - farebný kúzelný kúpeľ, ktorý mení vo vode farbu a z kúpeľa robí nezabudnuteľný zážitok. Nalejte 2-3 vrchnáčiky prípravku do vody a dôkladne premiešajte a kúzlo je na svete.

Pozri aj:  Bolesť hlavy po sacharidovom jedle – prečo sa objavuje?


Magic kids bath Ziaja Ziaja

Produkty Ziaja sú naozaj výnimočné. Sú vyvinuté s ohľadom na jemnú pokožku detí, neobsahujú farbivá ani parfumy a sú obohatené len o nevyhnutné zložky, ktoré nezaťažia prirodzenú obranyschopnosť pokožky detičiek.

Objavte jedinečnosť produktov Ziaja - vaši malí aj veľkí anjelikovia si zaslúžia len to najlepšie! Teraz je ten správny čas na to, aby vaša rodina zažila letné dni v pohode, bezpečí a s pocitom príjemnej starostlivosti.


0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE