Pigmentové škvrny po lete? Žiadny problém!

pigmentové škvrny

I keď si to nechceme pripustiť a podľa vonkajších teplôt to tak ešte nevyzerá, pestré, preslnené a zážitkami nabité leto je, bohužiaľ, už za nami. S ním postupne mizne i efekt slnkom pobozkaných vlasov a zlatisté opálenie našej pleti. Okrem krásnych spomienok na horúce dni nám ale slniečko často zanecháva i nežiaduce darčeky v podobe pigmentových škvŕn. Tie sa najčastejšie objavujú na tvári, opticky nám pridávajú roky navyše a môžu tak negatívne ovplyvniť náš vzhľad a sebavedomie. Našťastie, existujú účinné spôsoby, ako sa ich zbaviť a opäť zažiariť.

Zverte sa do rúk experta a vyskúšajte jedinečné riešenie od značky NIVEA. V roku 2020, po desiatich rokoch výskumu, uviedla NIVEA na trh prvé výrobky starostlivosti o pleť Luminous630®, a začala tak revolúciu v boji proti pigmentovým škvrnám. Odvtedy sa tento úspešný rad neustále inovuje a rozširuje o ďalšie účinné výrobky, takže teraz môžete využiť jeho kompletnú ponuku pre krásnu, zjednotenú a rozžiarenú pleť bez pigmentových škvŕn. Vyberte si svoju ideálnu ošetrujúcu rutinu a užite si jeseň v plnej kráse!

Pozri si aj: DIY luxusné hydratačné mydlo: Pre TOTO by ste ho mali vyskúšať!

Vaši spojenci pre boj proti pigmentovým škvrnám

Naša koža automaticky produkuje pigment melanín, vďaka ktorému má prirodzenú farbu. Existujú však faktory, ktoré spôsobujú, že sa melanín v pleti vytvára nerovnomerne, a dochádza tak ku vzniku nevzhľadných tmavých škvŕn. Najčastejším dôvodom býva pôsobenie slnečných lúčov a UV žiarenia na pleť, ale objavujú sa i pod vplyvom pribúdajúceho veku, genetických predispozícií, a tiež v dôsledku hormonálnej nerovnováhy v tehotenstve alebo počas menopauzy. Môže ich vyvolať i podráždenie pleti či zápal kože, napríklad po prekonanom akné. 

Vďaka radu NIVEA Luminous630® sa s nimi ale môžete už navždy rozlúčiť. 

Jeho tajomstvom je patentovaná látka Luminous630®, ktorá pôsobí na bunkovej úrovni, a to rovno dvojakým účinkom:  

  • redukuje existujúce pigmentové škvrny, zosvetľuje ich a zmenšuje ich veľkosť    

  • vyrovnáva produkciu melanínu a zabraňuje vzniku škvŕn nových.

Ďalšou účinnou zložkou celého radu je kyselina hyalurónová, ktorá aktivuje pleťové bunky k vlastnej produkcii hyalurónu a podporuje tak hydratáciu pleti. 

Základom pre efektívnu redukciu tmavých škvŕn je super účinné Sérum proti pigmentovým škvrnám Luminous630®.  Spolu s denným krémom bolo v roku 2020 uvedené ako prvý priekopník tohto revolučného radu. Stále sa môže pochváliť úžasne ľahkou, rýchlo sa vstrebávajúcou textúrou a najvyššou koncentráciou látky Luminous630®. Teraz je ale vybavené vylepšeným zložením s dvojnásobným množstvom kyseliny hyalurónovej pre naozaj vypnutú a hĺbkovo hydratovanú pleť.               

 Pri pravidelnom používaní sa vám odmení viditeľným zosvetlením tmavých škvŕn už za 14 dní, a zredukovať ich intenzitu na polovicu dokáže už za 8 týždňov!

Sérum proti pigmentovým škvrnám Luminous630® NIVEA
NIVEA

NIVEA Sérum proti pigmentovým škvrnám Luminous630®, 30 ml, 26,69 €

Ak vás trápia pigmentové škvrny spôsobené vekom, takzvané starecké škvrny, stavte na Omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám Luminous630®.  V jeho prelomovom zložení sa snúbia osvedčení bojovníci pre boj proti pigmentovým škvrnám spolu s odbornými znalosťami značky NIVEA v oblasti anti-age. Okrem látky Luminous630®, ktorá zosvetľuje a zmenšuje tmavé škvrny a zabraňuje vzniku nových, a kyseliny hyalurónovej pre hydratáciu pleti obsahuje i kolagénový booster. Ten zvyšuje produkciu kolagénu v pleti, pomáha jej navrátiť objem a posilniť a spevniť jej štruktúru.                                 

Vďaka efektívnej kombinácii účinných látok toto zázračné sérum viditeľne redukuje starecké škvrny, ktoré sa nahromadili za posledných 10 rokov, už za 2 týždne! A po 12 týždňoch pravidelného používania došlo k merateľnému zlepšeniu zosvetlenia pigmentových škvŕn u 97 % žien. Ako bonus môžete spozorovať jeho účinky na jemných linkách i vyplnenie hlbokých vrások už za 7 dní.

Neprehliadni: Multifunkční kúzelníci na leto od Nivea

Omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám Luminous630®, NIVEA
NIVEA

NIVEA Omladzujúce sérum proti pigmentovým škvrnám Luminous630®, 30 ml, 28,99 €

Sú vaše tmavé škvrny dôsledkom akné či iného poranenia pleti? Potom siahnite po Sére proti tmavým škvrnám po akné Luminous630®.  Jeho ľahká gélová textúra skvele poslúži pleti so sklonom k nedokonalostiam, ktorá určite ocení i jeho zmatňujúci efekt. V účinnom zložení nájdete okrem patentu Luminous630® a kyseliny hyalurónovej i kyselinu salicylovú, ktorá zjemňuje pleť a redukuje jej nedokonalosti, a tiež extrakt zo zeleného čaju, ktorý pomáha vyrovnať produkciu mazu v pleti.

Sérum proti tmavým škvrnám po akné Luminous630®, NIVEA
NIVEA

NIVEA Sérum proti tmavým škvrnám po akné Luminous630®, 30 ml, 28,99 €

Všetky typy sér je pre maximálny účinok vhodné používať dvakrát denne, ráno i večer, na vyčistenú pleť a jemne ich do pleti vmasírovať. 

Pre čo najefektívnejšiu rutinu a čo najúčinnejší boj proti vráskam odporúčame doplniť rannú starostlivosť o pleť o Denný krém proti pigmentovým škvrnám Luminous630®. Jeho ľahké a rýchlo sa vstrebávajúce zloženie okrem tradičného dua, zložky Luminous630® a kyseliny hyalurónovej, obsahuje i ďalšie účinné látky. Silný prírodný antioxidant vitamín E navracia pleti pružnosť, zatiaľ čo vysoký SPF 50 zabráni vzniku nových pigmentových škvŕn a starnutiu pleti spôsobenému slnečným žiarením. 

Denný krém proti pigmentovým škvrnám Luminous630®, NIVEA
NIVEA

NIVEA Denný krém proti pigmentovým škvrnám Luminous630®, 40 ml, 24,99 €

V noci si vaša pleť zaslúži odpočinok, aby vám to ráno mohla vrátiť sviežim vzhľadom. Dožičte jej večer po aplikácii séra výživnú starostlivosť Nočného krému Luminous630®.  Nielenže dlhodobo pomáha redukovať pigmentové škvrny, ale tiež pleť počas noci regeneruje, posilňuje kožnú bariéru a podporuje obnovu buniek. Začnite ráno so žiarivou pleťou i úsmevom! 

Nočný krém Luminous630® NIVEA
NIVEA

NIVEA Nočný krém proti pigmentovým škvrnám Luminous630®, 50 ml, 24,99 €

Nikto už nemusí spoznať, že za sebou máte prebdenú noc! Tmavé kruhy pod očami ale môžu byť, okrem nerovnováhy produkcie melanínu, napríklad následkom dehydrovanej alebo unavenej pleti. Riešenie ponúka Očný krém proti tmavým kruhom Luminous630®, ktorý vďaka kombinácii látky Luminous630®kyseliny hyalurónovej a kofeínu viditeľne redukuje nielen tmavé škvrny, ale tiež kruhy pod očami už za 4 týždne.

Pozri si aj: Pleťové sérum po opaľovaní: Obnovte zdravie svojej pleti

 Očný krém proti tmavým kruhom Luminous630®, NIVEA
NIVEA

NIVEA Očný krém proti tmavým kruhom Luminous630®, 15 ml, 19,99 €

A jeden poklad pre expresné riešenie…

Potrebujete sa rýchlo vypraviť a nemôžete strácať čas kombinovaním a vrstvením výrobkov? S multifunkčným CC krémom Luminous630® SPF 30 máte všetko: denný krém, slnečnú ochranu i mejkap.

Jeho tajomstvo spočíva vo vyváženej kombinácii účinných látok, vďaka ktorým prirodzene zjednotí tón pleti a okamžite ZAKRYJE tmavé škvrny a nedokonalosti, REDUKUJE tmavé škvrny na bunkovej úrovni a spoľahlivo pleť CHRÁNI pred vznikom nových. 

Okrem najlepšieho pomocníka pre boj proti tmavým škvrnám, osvedčenej zložky Luminous630® a kyseliny hyalurónovej pre intenzívnu hydratáciu pleti, za jeho úspechom stoja inovatívne technológie s enkapsulovanými mikrofarebnými pigmentmi, ktoré sa pri nanesení na pleť uvoľnia a perfektne sa prispôsobia každému tónu pleti. Čerešničkou na torte je potom SPF 30, ktorý chráni pleť nielen pred vznikom tmavých škvŕn, ale tiež pred predčasným starnutím pod vplyvom slnečného žiarenia.  

Vyberte si jeden z 3 odtieňov a pochváľte sa prirodzenou, zjednotenou a žiarivou pleťou, a to na počkanie!  

CC krém Luminous630® NIVEA
NIVEA

 NIVEA CC krém Luminous630® SPF 30, 3 odtiene, 40 ml, 24,99 €

Chcete, aby vaše ruky boli na dotyk jemné a hebké? Potom ich musíte pravidelne hydratovať. Vinou toho, že ich minimálne desaťkrát denne máčame vo vode a používame mydlá a umývacie prípravky, sa pokožka na rukách vysúša veľmi rýchlo. Krém na ruky proti pigmentovým škvrnám sa postará nielen o hydratáciu a výživu, ale aj o redukciu pigmentových škvŕn a ich zosvetlenie. A to vďaka účinnej patentovanej látke Luminous 630. Aby pigmentové škvrny vplyvom slnečného žiarenia navyše netmavli, sa postará OF 15.

Krém na ruky proti pigmentovým škvrnám NIVEA
NIVEA

NIVEA Krém na ruky proti pigmentovým škvrnám Luminous630.  50 ml, 7,99 €

Efektívne duo aj pre vašich mužov

Váhate, čo najlepšie doplní vašu krásnu pleť? A čo tak dokonalý muž?

Viete, že patentovaná látka Luminous630® efektívne funguje aj na mužskej pleti? 

Super účinné NIVEA Posilňujúce sérum 2v1 z minulého roka skvele dopĺňa tohtoročná novinka NIVEA Posilňujúci krém 2v1.

Zatiaľ čo sérum výrazne zlepšuje aktuálny stav mužskej pleti a viditeľne nielen znižuje intenzitu a veľkosť tmavých škvŕn, ale vďaka obsiahnutému hyalurónu redukuje aj hlboké vrásky a mladistvý vzhľad vášho miláčika tak vykúzli už za dva týždne, krém sa zameriava aj na prevenciu a príčiny. Okrem toho, že zatočí aj s hlbokými vráskami, pleť hydratuje, chráni ju pred vznikom pigmentových škvŕn a vďaka vysokému SPF 30 aj pred predčasným starnutím spôsobeným UV žiarením. Ideálne sa dopĺňajú a najlepšie fungujú spoločne v rannej anti-age rutine: sérum ako prvý krok a denný krém ako druhý. Pravidelné používanie zaistí vášmu mužovi perfektnú pleť a vám ďalší dôvod na bozk... 

NIVEA MEN Posilňujúci krém 2v1
NIVEA

NIVEA Posilňujúce sérum 2v1, 30 ml, 26,69 €                                                                                                                

NOVINKA od septembra: NIVEA Posilňujúci krém 2v1, 50 ml, 24,99 €

NIVEA MEN
NIVEA

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE