Aké metódy na zväčšenie penisu poznáme? Predstavíme vám všetky spôsoby a tie najlepšie riešenia

metódy na zväčšenie penisu

Väčšina mužov sa niekedy v živote zamyslela nad veľkosťou svojho penisu a obávala sa, či je dostatočná. Tento problém ovplyvňuje sebavedomie a spokojnosť s intímnym životom. Výskumy ukazujú, že pre mužov je veľkosť penisu dôležitým faktorom, hoci skutočné potreby a očakávania žien sa môžu výrazne líšiť od predpokladov muža. Ako to teda naozaj je?

Odporúčame:  Flirtovanie: Vedci odhalili, čo je kľúčom k úspechu!

Aké sú výsledky prieskumu veľkosti pohlavného údu?

Podľa prieskumu medzi ženami, ideálna dĺžka penisu v stave erekcie je okolo 20 centimetrov. Pri vzorke 4700 žien sa zistilo, že takáto dĺžka by bola ideálna pre dosiahnutie vyvrcholenia. Na druhej strane, muži s 28-centimetrovým penisom dokážu uspokojiť asi 30% žien, čo je rovnaký výsledok ako muži s 10-centimetrovým penisom. To znamená, že nadpriemerne aj podpriemerne dlhý penis vie uspokojiť približne rovnaký počet žien a tvrdenie, že čím je dlhší, tým je lepší, je iba mýtus.

Zaujímavým faktom je, že penis o dĺžke 6 centimetrov, považovaný za mikropenis, dokázal uspokojiť jednu z desiatich žien. Dokonca aj penis s dĺžkou 3 centimetre uspokojil určitú skupinu žien. Výsledky prieskumu teda naznačujú, že dĺžka nie je až tak rozhodujúca ako hrúbka penisu. V Európe sa priemerná dĺžka penisu pohybuje medzi 8 a 15 centimetrami.

Neprehliadnite:  Aká je najatraktívnejšia mužská vlastnosť? Odpoveď vedcov prekvapí

metódy zväčšenia penisu
Depositphotos

Ak chcete dlhší penis, tu sú tipy ako na to

Väčšina z nasledujúcich tipov vám skutočne dokáže predĺžiť penis a hlavne zvýšiť sebavedomie. Spoločne sa však pozrieme aj na odporúčania, ktoré môžu byť iba stratou času a peňazí, aby ste si dokázali vytvoriť komplexnú predstavu o vašich reálnych možnostiach.

  • Zhoďte pivné brucho: Odbúranie nadbytočného brušného     tuku dokáže vizuálne predĺžiť penis. Keďže tuk okolo brucha     môže zakryť časť penisu, schudnutie vám pomôže získať     niekoľko centimetrov navyše.
  • Ohoľte sa tam dole: Holenie ochlpenia v okolí penisu môže     tiež vytvoriť dojem dlhšieho penisu. Keď odstránite chĺpky,     penis bude pôsobiť opticky väčší a upravenejší.
  • Športujte: Pravidelný pohyb a cvičenie pomáhajú zlepšiť     cirkuláciu krvi, čo môže priaznivo ovplyvniť aj zdravie a     veľkosť penisu. Cvičenie tiež pomáha pri zhadzovaní     nadbytočných kíl, čím sa opäť dosiahne optické predĺženie     penisu.
  • Tabletky a tinktúry: Na trhu existuje množstvo prípravkov,     ktoré sľubujú zväčšenie penisu. Ide o tabletky, tinktúry     alebo krémy. Ich účinnosť je však diskutabilná a výsledky sú     často krátkodobé.
  • Predlžovače penisu: Predlžovače alebo extenderi sú     zariadenia, ktoré pomáhajú naťahovať penis a tým zvyšovať     jeho dĺžku. Používanie predlžovača si vyžaduje trpezlivosť a     pravidelné používanie, výsledky sú však často viditeľné až     po niekoľkých mesiacoch.
  • Masážna technika jelqing: Jelqing je technika masáže, ktorá sa zameriava na naťahovanie penisu. Táto technika je populárna medzi mužmi, ktorí chcú zväčšiť dĺžku a hrúbku svojho penisu. Avšak, účinnosť tejto metódy nie je vedecky dokázaná a je riskantná, ak sa nevykonáva správne.

Keď tieto metódy nefungujú, nechajte to na odborníkov a dosiahnite výsledky natrvalo

Spomínané metódy môžu byť dočasné a často nemusia priniesť požadované výsledky. Ak ste vyskúšali rôzne techniky a nezaznamenali ste žiadne významné zlepšenia, je čas zvážiť odbornú pomoc. Existujú odborníci, ktorí vám môžu pomôcť dosiahnuť zväčšenie penisu natrvalo.

Pozrite aj:  Vášnivé znamenia zverokruhu – patríš k tým trom najvášnivejším?

Sebavedomý sexi muž
Depositphotos

Ako prebieha zväčšenie penisu?

Zväčšenie penisu, teda jeho augmentácia, je estetický zákrok, ktorý môže mať významný vplyv na psychiku muža, zvýšiť sebavedomie, zlepšiť sexuálny život a ochotu nadviazať intímne vzťahy. Existujú rôzne formy zväčšenia penisu.

1. Chirurgické zväčšenie penisu

Chirurgické zákroky na zväčšenie penisu zahŕňajú uvoľnenie väziva, ktoré spája penis s lonovou kosťou, čím sa penis môže opticky predĺžiť. Tento zákrok je však náročný a vyžaduje si dlhšie obdobie rekonvalescencie.

2. Zväčšenie penisu kyselinou hyalurónovou

Aplikácia kyseliny hyalurónovej je menej invazívna metóda, ktorá zvyšuje hrúbku penisu. Injekcie kyseliny hyalurónovej do penisu zlepšujú jeho vzhľad a môžu priniesť okamžité výsledky. Tento zákrok je relatívne rýchly a vyžaduje minimálnu rekonvalescenciu.

3. Zväčšenie penisu pomocou vlastného tuku

Lipofilling alebo zväčšenie penisu vlastným tukom je ďalšia metóda, pri ktorej sa tuk odobratý z inej časti tela injektuje do penisu. Táto technika môže zvýšiť hrúbku penisu a priniesť dlhodobé výsledky. Proces zahŕňa dva kroky: odber tuku a jeho aplikáciu do penisu.

Výber metódy závisí od individuálnych preferencií a potrieb každého muža. Všetky tieto zákroky by mali byť konzultované s odborníkom, ktorý vám poskytne potrebné informácie a poradí s najlepším riešením pre váš konkrétny prípad.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE