Jennifer Aniston a jej kalifornská vila: Ako býva táto populárna herečka?

Krásna, talentovaná, populárna a nestarnúca – takto by sme mohli charakterizovať herečku Jennifer Aniston. A ešte sme zabudli spomenúť, že má i skvelý vkus a zmysel pre detaily. Jennifer totižto nechala svojich fanúšikov nahliadnuť do svojej nádhernej vily Bel Air v hodnote 21 miliónov dolárov. 

Portfólio nehnuteľností Jennifer Aniston, ktorá má na Instagrame 41 miliónov sledovateľov, zahŕňa šesť nehnuteľností s odhadovanou čistou hodnotou približne 300 miliónov dolárov, pričom každá z nich má svoju vlastnú jedinečnú históriu, estetiku a príbeh.

Niekdajšia hviezda seriálu Priatelia, ktorá si zahrala vo filmoch ako Marley a ja, My sme Millerovci či Lov na exmanželku, si plnými dúškami užíva svoje vysnívané bývanie a rada sa túla vo svojom sídle s rozlohou 790 metrov štvorcových. Čím je jej nehnuteľnosť výnimočná?

Neprehliadni: Bývanie podľa Kim Kardashian: Elegancia, luxus a „kardashianský štýl"?

Dizajnérka namiesto herečky

Keby som nebola herečka, chcela by som byť dizajnérkou,“ priznala sa Jennifer, „milujem ten proces - všetko od vyberania látok a až po povrchové úpravy, pretože je to niečo, čo napája moju dušu.

V sérii šiestich fotografií herečka predviedla minimalistickú, no zároveň rustikálnu estetiku svojej úžasnej nehnuteľnosti. Jennifer, ktorá nejaký čas randila s Bradom Pittom, rozhodne našla vo svojom dome dokonalú rovnováhu medzi klasickým a moderným dizajnom.

Fanúšikovia mohli nahliadnuť do vkusnej kuchyne, dvoch obývačiek a časti exteriéru domu. Jennifer, ktorej neboli dopriate deti a dlhé roky bojovala s neplodnosťou, dokonca ukázala i svoju úžasnú kúpeľňu v štýle zenovej záhrady s dlhou žulovou vaňou. Hollywoodska hviezda si však chcela zachovať súkromie a neuverejnila fotografie svojej spálne. 

Bývanie podľa Zen

Jennifer, ktorej vek by len málokto odhadoval na 54, si prizvala na pomoc interiérového dizajnéra Stephena Shadleyho, aby dom premenil na príjemný, teplý priestor nesúci sa v znamení učenia Zen.

Zen predstavuje japonský dizajnový štýl, ktorého cieľom je priniesť do domova rovnováhu, pokoj a harmóniu s prihliadnutím na jednoduchý a minimalistický prístup. Myšlienkou tohto učenia je vytvoriť z domova miesto, kde človek môže meditovať, relaxovať a nájsť pokoj v tomto rýchlo sa meniacom, hlučnom svete. A presne po tom Jennifer túžila. Jej nehnuteľnosť je dotvorená drevom, kameňom a bronzom, materiálmi, ktoré majú skutočnú podstatu a hĺbku.

Pozri aj: Emily v Paríži: Ako sa obliecť ako hlavná predstaviteľka tohto seriálu z Netflix-u?

Pohodlie a nadčasovosť

Jennifer ukázala svoj veľký sivý gauč, na ktorom rada relaxuje a tiež pohodlnú krémovú pohovku, na ktorej sa rada mazná so svojimi psími miláčikmi. Napriek tomu, že Kalifornia je známa svojim slnečným počasím, herečkinu obývačku zdobí krásny krb a úhľadne uložené polená dreva.

Pôvabná herečka tiež predviedla časť svojej priestrannej kuchyne, kde mnohých prekvapilo množstvo kuchárskych kníh. V rozľahlom dome nechýbal ani šatník veľkorysých rozmerov s niekoľkými skriňami, ktorý bolo možné zahliadnuť aj na niekoľkých záberoch zverejnených na účtoch na sociálnych sieťach jej tímu stylistov.

Vonkajšie priestory sídla Bel Air tvorí veľký pozemok so zeleňou a bazén obklopený tmavohnedou terasou a ležadlami.

 

Zdroj foto:

úvodná koláž- PINTEREST/architecturaldigest.com, PINTEREST/dailymail.co.uk

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE