Vyskúšajte starostlivosť o pleť podľa modeliek. Výsledok stojí za to!

Mať krásnu a zdravú pleť je snom každej ženy. Niekedy skúšame aj nemožné a výsledok je stále v nedohľadne. Zápasíme s akné, suchou pokožkou či podráždením a začervenaním. K zlepšeniu stavu pleti nepomáha ani zimné obdobie, kedy je koža vystavovaná vplyvu vonkajšieho chladu ako aj suchému vzduchu v prekúrených interiéroch. Ako dosiahnuť, aby vaša pleť vyzerala sviežo? Inšpirujte sa tipmi na starostlivosť o pleť podľa modeliek.

 

Kate Moss miluje ľad

Britská supermodelka Kate Moss si nevie vynachváliť ľadový kúpeľ, ktorý vraj dopraje tvári vždy, keď sa cíti unavene. Recept je jednoduchý. Naplní si umývadlo vodou, pridá kocky ľadu a uhorku nakrájanú na plátky. Následne do vody na niekoľko sekúnd ponorí tvár. Výsledok je vraj okamžitý a pleť vyzerá sviežo.

Kate Moss

Zdroj: instagram.com/katemossagency

Gigi Hadid si vystačí s cenovo dostupnými produktmi

Anjelik luxusnej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, Gigi Hadid, pozná trik ako zatočiť s vyrážkami. Nejde pri tom vôbec o drahé riešenie. Akonáhle sa jej nejaká objaví na tvári, nanesie na ňu večer pred spaním jemnú vrstvu zubnej pasty. Tá pupienok vysuší a je po starostiach. Tip na tento zlepšovák má údajne od mamy.

Dôležitá je podľa modelky aj zdravá životospráva a pohyb, ktoré pomáhajú zlepšiť kvalitu pleti. Je zástankyňou toho, že netreba používať množstvo rôznych prípravkov. Inak si na ne pleť zvykne a akonáhle ich prestanete používať, môže sa jej stav zhoršiť.

Odporúčame: Ploché brucho za 3 dni! Skúste tento kompletný jedálniček.

Gigi Hadid

Zdroj: instagram.com/gigihadid

Miranda Kerr nedá dopustiť na šípkový olej

Austrálčanka Miranda Kerr radí ženám, aby nezabúdali na odstránenie odumretých kožných buniek z pokožky celého tela. Využíva na to kefu z prírodných materiálov s jemnými štetinkami. Sama postupuje od nôh ku hrudníku. Dopraje si tak masáž, ktorá okrem toho, že vyhladí pokožku, zlepší krvný a lymfatický obeh, čím zabráni vzniku celulitídy.

Pokiaľ ide o samotnú pleť, rodáčka zo Sydney nedá dopustiť na šípkový olej. Obsahuje množstvo vitamínov a antioxidantov, ktoré prispievajú k spomaleniu starnutia kože. Modelka radí aplikovať si ho na tvár pred spaním. Po prehliadkach zvykne šípkový olej používať ako odstraňovač mejkapu.

Je tiež fanúšičkou noni. Pije nápoje s extraktom z tohto exotického ovocia a vyhľadáva produkty starostlivosti o pleť, kde je noni kľúčovou zložkou. Dokáže tak redukovať napríklad aj výskyt pupienkov.

Miranda Kerr

Zdroj: instagram.com/mirandakerr

Adriana Lima zbožňuje olej s výťažkami z čajovníka

Brazílska kráska Adriana Lima prezradila, ako si dokáže poradiť s neželanými pupienkami. Ak sa jej nejaký objaví na tvári, dvakrát denne ho pomocou vatovej tyčinky potrie čajovníkovým olejom. Ten je známy antiseptickými účinkami a vyrážku dokáže pomerne rýchlo vysušiť.

Vyskúšajte: Rýchla masáž tváre na ranné i večerné ošetrenie pleti

Adriana Lima

Zdroj: instagram.com/adrianalima

Naomi Campbell používa kávový píling

Britská topmodelka Naomi Campbell s obľubou využíva kávový píling. Vďaka nemu získate hladkú a jemnú pokožku. Vysoké množstvo kofeínu v kávových zrnách spôsobí, že koža bude pružnejšia. Hviezda je tiež presvedčená, že menej je viac a tvrdí, že so starostlivosťou o pleť to netreba preháňať. Nadmernými zásahmi môžete podľa nej pleti viac uškodiť ako pomôcť.

Naomi Campbell

Zdroj: instagram.com/naomi

Karolína Kurková obľubuje citrusy a kokosový olej

Češka Karolína Kurková dokáže rozjasniť pleť jednoduchým spôsobom. Vytlačí si trochu citrónovej šťavy a v pomere 1:1 ju zmieša s vodou. Roztokom si následne umyje tvár. Kyselina z ovocia zbaví kožu nečistôt.

Modelka sa odličuje kokosovým olejom. Ten dokáže odstrániť aj vodoodolný mejkap. Nevysušuje pokožku a poskytuje intenzívnu starostlivosť. Olej je plný aminokyselín a protizápalových zložiek.

Inšpirujte sa: Morská hubka na tvár: Základ pre ekologické čistenie pleti?!

Karolína Kurková

Zdroj: instagram.com/karolinakurkova

Kendall Jenner radí nedotýkať sa tváre

Kendall Jenner, známa z reality šou Kardashianky a ich rodina, berie starostlivosť o pleť veľmi vážne. V mnohom jej vraj poradili staršie sestry, ktoré chceli, aby sa vyvarovala rovnakých chýb ako ony. Tvár si umýva 2-3 krát denne. Nič však podľa nej netreba preháňať. Za dôležité považuje predovšetkým vyhýbať sa nadmernému kontaktu rúk s tvárou. Odporúča tiež pravidelne používať krém na očné okolie.

Kendall Jenner

Zdroj: instagram.com/kendalljenner

Jaime King dbá o jemné odstránenie maskary

Americká modelka a herečka Jaime King našla spôsob ako jemne odstrániť maskaru z rias. Stačí jej na to vlažná voda. Navlhčenými prstami si jemne pretiera mihalnice, až kým ich celkom nezbaví riasenky. Riasy vraj nie je nutné drhnúť, čím sa spomalí tvorba vrások v okolí očí. 

Jaime King

Zdroj: instagram.com/jaime_king

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE