TÝMTO znameniam jeseň dokonale pristane - TOTO je ich štýl!

jesenné módne trendy

Jeseň je čas premeny – príroda mení farby, teploty klesajú a vzduch je naplnený pokojom a melanchóliou. Nie je to však len obdobie pre zmenu prírody, ale aj pre módne trendy, ktoré sa prispôsobujú chladnejšiemu počasiu. Každé znamenie zverokruhu má svoje vlastné preferencie, pokiaľ ide o štýl, a práve jeseň je sezónou, ktorá niektorým znameniam mimoriadne praje. Či už ide o ich obľúbené farby, textúry alebo spôsob, akým kombinujú oblečenie, tieto znamenia dokážu v jesennom období zažiariť.

Pozrime sa bližšie na to, ktorým znameniam jeseň dokonale pristane a aký je ich štýl.

Prečítajte si: Ako detoxikovať telo ľahko a prirodzene: tu je 9 osvedčených tipov

Baran (21. marec – 19. apríl) – Dramatický a dynamický štýl

Barani milujú byť v centre pozornosti a v móde nie sú výnimkou. Ich odvaha a dynamická energia sa odzrkadľujú aj v ich štýle. Jeseň je pre Baranov ideálnym obdobím na to, aby sa naplno prejavili – vrstva na vrstve, veľké kabáty a odvážne doplnky. Barani v jesennom šatníku preferujú výrazné farby, ako sú červená, oranžová či hnedá, ktoré ladia s energiou padajúcich listov.

V ich jesennej garderóbe nájdete výrazné kúsky, ako sú kožené bundy, dlhé kabáty a výrazné šály. Barani milujú experimentovať s novými trendmi, preto neváhajú pridať prvky, ktoré pritiahnu pozornosť. Ich oblečenie je často odrazom ich sebavedomia – výrazné a pôsobivé, ale vždy s dávkou elegancie.

Býk (20. apríl – 20. máj) – Pohodlie a elegancia

Býk, ako zemské znamenie, oceňujú kvalitné a pohodlné oblečenie, ktoré zároveň vyžaruje eleganciu. Jeseň je pre nich sezónou textúr – vlna, kašmír, semiš a kvalitné bavlnené kúsky. Farby, ktoré preferujú, sa nesú v teplých a zemitých odtieňoch – béžová, olivová a všetky odtiene hnedej. Tieto farby nielenže odrážajú pokoj jesenných dní, ale aj dokonale ladia s ich pokojnou a trpezlivou povahou.

Býk miluje vrstvenie – hrubé svetre, elegantné pončá a šály. Vždy si zakladá na kvalite svojho oblečenia, a preto ich jesenný šatník pozostáva z nadčasových kúskov, ktoré môžu nosiť niekoľko sezón. Ich štýl je útulný, no vždy šik. Očarujú najmä jemnými detailmi, ako sú elegantné doplnky alebo jemné klenoty.

Blíženci (21. máj – 20. jún) – Kreatívny mix

Blíženci sú známi svojou dualitou a kreativitou, čo sa prejavuje aj v ich módnych preferenciách. Jesenné obdobie je pre nich ideálnym časom na experimentovanie s rôznymi štýlmi. Milujú kombinovať zdanlivo nesúrodé kúsky a vytvárať z nich jedinečné outfity. Pre Blížencov je móda hrou – šaty s kabátmi, svetre s džínsami, elegantné kúsky s ležérnymi.

V ich jesennom šatníku nájdete veľa farebných šatiek, vzorovaných kabátov a rôznych doplnkov. Neboja sa odvážnych kombinácií farieb – napríklad horčicová s fialovou alebo smaragdová s bordovou. Blíženci preferujú vrstvenie, ktoré im umožňuje byť pripravení na meniace sa počasie, pričom ich šatník nikdy nie je nudný.

Odporúčame: Najlepšie smoothie proti zadržiavaniu vody: TOP recepty a tipy!

móda jeseň
Depositphotos

Rak (21. jún – 22. júl) – Nostalgická elegancia

Raky sú romantické a citlivé znamenia, čo sa odráža aj v ich módnych voľbách. Ich jesenný štýl je zvyčajne jemný, romantický a zároveň elegantný. Pre Raky je dôležitá pohodlnosť, no stále chcú vyzerať dobre. Uprednostňujú teplé a mäkké materiály, ktoré im poskytujú pocit bezpečia a komfortu.

V ich šatníku dominujú jemné farby, ako je pastelová ružová, jemná sivá, bordová a krémová. Rak miluje nostalgické kúsky – staromódne svetre, dlhé kabáty, šatky a klobúky, ktoré im dodávajú vintage vzhľad. Ich štýl je nadčasový a vkusný, často inšpirovaný klasickou módou s dávkou romantiky.

Lev (23. júl – 22. august) – Sebavedomý a luxusný

Levi sú extravagantní a radi ukazujú svoju dominantnú stránku prostredníctvom módy. Jeseň pre nich predstavuje príležitosť na nosenie dramatických a výrazných kúskov, ktoré okamžite pritiahnu pozornosť. Levi milujú teplé a výrazné farby, ktoré im umožnia vyniknúť – zlatá, oranžová, vínová a tmavá červená sú ich favoritmi.

V ich šatníku nájdete veľké kožušinové kabáty, dramatické klobúky a odvážne doplnky. Levi si zakladajú na luxusných materiáloch, ako sú kašmír, hodváb a zamat. Ich štýl je vždy bezchybný a ušľachtilý, pričom vedia, ako zladiť výrazné kúsky s elegantnými detailmi. Neboja sa byť stredobodom pozornosti a ich štýl to dokonale odzrkadľuje.

Neprehliadnite: Jesenná turistika s deťmi: Ako sa na ňu pripraviť a čo by ste nemali zabudnúť pribaliť?

Panna (23. august – 22. september) – Minimalistická a precízna

Panny sú známe svojou precíznosťou a zmyslom pre detail, čo sa premieta aj do ich módneho vkusu. Jesenný šatník Panny je minimalistický, no veľmi prepracovaný. Uprednostňujú čisté línie, neutrálne farby a kvalitné materiály. Biela, sivá, béžová a olivová sú farby, ktoré dominujú v ich outfitoch.

Panny si vyberajú kúsky, ktoré sú funkčné a zároveň esteticky príjemné. Milujú základné kúsky, ako sú klasické svetre, rovné kabáty a elegantné nohavice. Ich doplnky sú decentné, no vždy štýlové. Panny sú majsterky v kombinovaní jednotlivých kúskov, aby pôsobili uhladene a profesionálne. Jeseň im dáva príležitosť vyniknúť v jednoduchosti, ktorá nikdy nevyjde z módy.

Váhy (23. september – 22. október) – Šarmantná harmónia

Váhy milujú krásu a rovnováhu, čo sa odzrkadľuje aj v ich módnom vkuse. Jeseň pre ne predstavuje sezónu, kde môžu naplno prejaviť svoj elegantný a šarmantný štýl. Uprednostňujú jemné farby a kvalitné materiály, ktoré z nich vyžarujú sofistikovanosť. Ich obľúbené farby sú pastelové odtiene, smaragdová zelená, vínová a jemná ružová.

Váhy si zakladajú na dokonalom zladení outfitov. Ich šatník obsahuje kúsky, ktoré sú elegantné, no zároveň pohodlné – napríklad jemné šaty s klasickým kabátom, alebo nohavicové kostýmy s jemnými doplnkami. Neboja sa použiť výrazné doplnky, no vždy s citom pre harmóniu. Pre Váhy je móda prostriedkom, ako vyjadriť svoju vnútornú krásu a rovnováhu.

Prečítajte si aj: Získajte viac z vášho voľného času: Najlepšie hobby pre dokonalý relax!

Škorpión (23. október – 21. november) – Mystický a tajomný

Škorpióni sú tajomné a intenzívne znamenie, čo sa odráža aj v ich módnom štýle. Jeseň im poskytuje ideálne prostredie na nosenie tmavších a dramatických outfitov, ktoré odrážajú ich tajomnú a vášnivú povahu. Čierna, vínová, tmavá fialová a antracitová sú farby, ktoré dominujú ich šatníku.

Ich štýl je dramatický, no nikdy nie prehnaný. Škorpióni milujú kožené kúsky, dlhé kabáty a elegantné čižmy. Neboja sa experimentovať s materiálmi, pričom vždy dbajú na to, aby ich outfit pôsobil tajomne a zároveň zvodne. Ich štýl je nadčasový, plný vášne a sebavedomia.

Každé znamenie zverokruhu má svoj vlastný jedinečný štýl, ktorý dokonale ladí s jesennou sezónou.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE