Sladký život bez vrások

NIVEA sérum Q10

Na tom, že nadmerná konzumácia cukru nám prinajmenšom komplikuje hon za vysnívanou postavou a prinajhoršom spôsobuje najrôznejšie zdravotné problémy, už nie je nič šokujúce. Ale skutočnosť, že cukor nám okrem blaženého výrazu na tvári vie vykúzliť i vrásky, určite mnohých prekvapí. 

Odporúčame aj: Levanduľové tonikum - prírodná starostlivosť o pleť s relaxačným účinkom

Cukor spôsobuje vrásky? Naozaj?

Nadbytok cukru totiž môže ovplyvniť štruktúru našej pleti. Ako je to možné? Môže za to proces v našom tele, ktorý sa nazýva GLYKÁCIA. Je spôsobený prebytkom cukru, ktorý poškodzuje vlákna kolagénu a elastínu v pleti, a to vedie ku VZNIKU VRÁSOK. Pleť stráca svoju ELASTICITU A PEVNOSŤ a vyzerá MDLO A UNAVENE. 

Čo s tým? Obmedziť cukor? I keď sa vzdáme sladkostí, vyhnúť sa v dnešnej dobe cukru v strave je nemožné. Našťastie už môžeme použiť revolučnú novinku v starostlivosti o pleť a tajnú zbraň proti vráskam z cukru – NIVEA Expertné duálne sérum Q10.

Tip pre vás: Spoločnosť Braun uvádza na trh prvý systém IPL na svete, ktorý sa po každom použití učí a prispôsobuje vašej pokožke

NIVEA Expertné duálne sérum Q10 NIVEA

VEDELI STE, ŽE GLYKÁCIA …

... je prirodzene prebiehajúca nezvratná reakcia , ktorú spôsobuje nadbytočný cukor v našom tele? Molekuly cukru, ktoré organizmus nevstrebe , sa naviažu na proteíny a lipidy, ako sú vlákna kolagénu a elastínu. Tým vzniknú zložitejšie zlúčeniny konečné produkty pokročilej glykácie (AGE) ktoré môžu ovplyvniť štruktúru pleti. Poškodzujú sieť kolagénových a elastínových vláken a spôsobujú, že tieto vlákna sú krehké a ľahko sa lámu. To vedie k zrýchlenému starnutiu pleti k strate pevnosti a elasticity pleti a vzniku vrások.

Expertné duálne sérum Q10: Dvojitá sila proti vráskam!

NIVEA Expertné duálne sérum Q10 skrýva hneď dvoch účinných bojovníkov proti starnutiu pleti, ktorí pracujú v tandeme, aktívne bojujú proti vráskam na dvoch frontoch a prinášajú tak bezkonkurenčné výsledky:

1. Revolučná technológia GLYCOSTOP®

blokuje proces GLYKÁCIE, pomáha chrániť pleť pred poškodením cukrom a aktívne PREDCHÁDZA VZNIKU VRÁSOK.

2. Čistý koenzým Q10

dodáva pleťovým bunkám energiu, zvyšuje ich produkciu kolagénu, a tak výrazne REDUKUJE AJ TIE NAJHLBŠIE VRÁSKY už počas 2 týždňov. Je to kľúčová anti-aging látka a účinný antioxidant, ktorý je tu obsiahnutý vôbec v najvyššej koncentrácii z výrobkov NIVEA.

Novinka: NIVEA Expertné duálne sérum Q10, 30 ml, 16,99 €

Neprehliadnite: Dlhé a husté riasy – 5 jednoduchých tipov pre krásny pohľad


NIVEA Expertné duálne sérum Q10 NIVEA

Čo je GLYCOSTOP® a ako funguje?

Po takých superstar proti vráskam, ako je koenzým Q10, retinol či kyselina hyalurónová, NIVEA prichádza s revolučnou technológiou GLYCOSTOP®. Je za ňou 10 rokov výskumu procesu GLYKÁCIE, 8 rokov vývoja technológie GLYCOSTOP® a testovanie viac než 1 700 účinných aktívnych látok. GLYCOSTOP® pôsobí na bunkovej úrovni, kde funguje ako štít, brániaci prebytočnému cukru v pleti, aby sa naviazal na vlákna kolagénu a elastínu a poškodil ich. Tým neutralizuje pôsobenie molekúl cukru a blokuje až 68 % GLYKÁCIE. 

Výsledkom pravidelného používania tejto revolučnej novinky je pevná, pružná a mladistvo vyzerajúca pleť! Expertné duálne sérum Q10 pôsobí už od prvého dňa a je klinicky preukázané, že viditeľnú redukciu i tých najhlbších vrások si všimnete už po 2 týždňoch. Dôkazom je i fakt, že 8 z 10 žien Expertné duálne sérum Q10 po vyskúšaní vyhodnotilo ako “Najlepšie sérum proti vráskam, aké som vyskúšala.“*

Navyše, v kombinácii so Spevňujúcim denným krémom Q10 je efekt omladenia pleti 4x účinnejší než pri používaní samotného denného krému. **

* Sebahodnotenie, 113 žien, 2023

** Pri používaní v kombinácii so Spevňujúcim denným krémom Q10 s OF15 došlo ku zvýšeniu 4 dôležitých a merateľných parametrov v porovnaní s používaním samotného denného krému

Ako zaradiť Expertné duálne sérum Q10 do svojej starostlivosti o pleť?

Pre dosiahnutie najlepšieho efektu a najúčinnejšiu starostlivosť proti vráskam máme pripravenú špeciálnu ošetrujúcu a omladzujúcu rutinu:

1. Ako prvý krok pre redukciu existujúcich vrások i predchádzanie vzniku nových použite novinku NIVEA Expertné duálne sérum Q10. Zaraďte ho do svojho rituálu 2x denne, ráno i večer. Aplikuje sa pomocou kvapkadla, nanáša sa na celú tvár a jeho ľahké zloženie sa ihneď vstrebe.

2. Špeciálnu starostlivosť potom venujte očnému okoliu, ktoré ošetrite NIVEA Spevňujúcim očným krémom proti vráskam Q10 POWER. Zbaví vás nielen vrások okolo očí, ale tiež kruhov pod očami a pleť okolo očí viditeľne spevní.

3. Pre ochranu a hydratáciu pleti a denný boj s vráskami následne použite NIVEA Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER, ktorý na noc vystrieda výživná regeneračná starostlivosť nočného bojovníka za pevnejšiu pleť NIVEA Spevňujúceho nočného krému proti vráskam Q10 POWER.

4. Na záver použite NIVEA Sérum pre vyplnenie vrások Q10. Jeho špeciálny aplikátor vám umožní cielenú aplikáciu na tie najodolnejšie vrásky a okamžitý efekt môžete pozorovať už po 5 minútach. Po 4 týždňoch používania potom celá polovica hlbokých vrások ako mávnutím kúzelného prútika zmizne a pleť je viditeľne vyplnenejšia a vyhladenejšia.

Vychutnávajte si každý deň, užívajte každú minútu, dožičte si všetko krásne i sladké, čo život prináša, a nerobte si vrásky z cukru!

Novinka: NIVEA Expertné duálne sérum Q10, 30 ml, 16,99 €

NIVEA Spevňujúci očný krém proti vráskam Q10 POWER, 15 ml, 10,29 €

NIVEA Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER, 50 ml, 13,29 €

NIVEA Spevňujúci nočný krém proti vráskam Q10 POWER, 50 ml, 13,29 €

NIVEA Sérum pre vyplnenie vrások Q10, 15 ml, 16,99 €

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE