NIVEA MEN prináša limitovanú futbalovú edíciu pre starostlivosť o telo

Blíži sa futbalový sviatok, ktorý už netrpezlivo vyzerajú najmä naše polovičky. Pri príležitosti Eura 2024 prichádza NIVEA s pánskymi novinkami starostlivosti o telo, ktoré muži ocenia nielen v horúcich letných dňoch.

Muži sú v starostlivosti o seba stále náročnejší a chcú zostať svieži po celý deň, či už sú v kancelárii alebo napríklad cvičia vo fitness klube. Značka Nivea MEN práve rozširuje rad prípravkov pre mužov a predstavuje dva vysoko účinné rady produktov s mužnou sviežou vôňou. 

Ide o sprchovacie gély a dezodoranty, ktoré sú dnes absolútnou nevyhnutnosťou vo výbave aktívneho človeka. Či už športujeme alebo sa hýbeme len sporadicky, bez dlhotrvajúceho pocitu sviežosti a čistoty by sme sa cítili veľmi neisto.

Pozri si aj: Spoločnosť Braun uvádza na trh prvý systém IPL na svete, ktorý sa po každom použití učí a prispôsobuje vašej pokožke

Uspokojiť potreby mužov prichádzajú tieto produkty v limitovanej futbalovej edícii:

NIVEA MEN Sprchovací gél 3 v 1 Ultra Charge

Naštartujte svoj deň novou energiou, ktorú vám dodá NIVEA Men Sprchovací gél s povzbudzujúcou morskou vôňou na telo, tvár aj vlasy Ultra Charge v limitovanej futbalovej edícii. Zloženie je biologicky rozložiteľné, obal je z recyklovaného plastu.

Neprehliadni: Hľadáte dokonalú riasenku? Trendy sú špeciálne kefky aj materiály

NIVEA MEN Ultra ChargeNIVEA MEN

NIVEA MEN Sprej antiperspirant Ultra Charge

Ochráni vás pred potom a nepríjemným zápachom až na 72 hodín a poskytne vám dlhotrvajúci pocit sviežosti. Navyše má antibakteriálny účinok a nezanecháva škvrny na oblečení.

NIVEA MEN Ultra FreshNIVEA MEN

NIVEA MEN Sprchovací gél 3 v 1 Ultra Fresh

Starajte sa o seba a doprajte si dlhotrvajúci, až 24-hodinový pocit sviežosti so sprchovacím gélom na telo, tvár aj vlasy so sviežou vôňou citrusov. Zloženie má pH šetrné k pokožke a je bez mikroplastov.

NIVEA MEN Sprej antiperspirant Ultra Fresh

Antiperspirant chráni pred potom a nepríjemným zápachom až na 72 hodín. Vďaka citrusovej vôni vám dodá dlhotrvajúci pocit sviežosti.

Pozri si aj: Ako si vybrať najvhodnejšiu anti-ageing starostlivosť pre vašu pleť?

NIVEA MEN Ultra FreshNIVEA MEN

NIVEA MEN Creme

Univerzálny krém NIVEA Men bol vyvinutý špeciálne pre mužov. Použiť ho môžete na tvár, telo, ruky, lakte aj päty. Vďaka zloženiu s vitamínom E pokožku osviežuje, zvláčňuje a zanecháva úžasne prevoňanú. Teraz je v ponuke v atraktívnom obale s futbalovou tematikou.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE