Novinky pre váš neodolateľný letný pohľad

Mary Kay novinky dekoratívna kozmetika

Obľúbená Mary Kay Ultimate® Maskara v novom balení

Keď chcete pre svoje riasy len to najlepšie, Mary Kay Ultimate® Maskara je tou správnou voľbou. Táto obľúbená maskara teraz prichádza v novom minimalistickom balení s maximálnym efektom pre ešte výraznejšie, hustejšie a dlhšie riasy s objemom a intenzívnou farbou, ktorá vydrží po celý deň. 

Dokonalá kefka pre bezchybnú aplikáciu

Jednou z kľúčových vlastností Mary Kay Ultimate® Maskary je jej inovatívna kefka. Má zúžené konce a dlhšie štetinky uprostred, aby účinne oddelila jednotlivé riasy a zároveň im dodala objem. Vďaka premyslenému dizajnu kefky je nanášanie maskary jednoduché a pohodlné. Technológia Smart Wiper™ zabezpečuje, že na kefke je vždy presne toľko farby, koľko je potrebné na vytvorenie dokonalého vzhľadu.

Neprehliadni: Beauty poradňa Aleny Kimlovej: Pigmentové škvrny

Mary Kay Ultimate® Maskara
Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Exkluzívne zloženie 

Maskara Mary Kay Ultimate® je vyrobená z exkluzívnych zložiek, ktoré zaručujú celodenné nosenie a odolnosť voči rozmazávaniu. Vďaka týmto vlastnostiam sa môžete spoľahnúť, že vaše riasy budú vyzerať skvele po celý deň bez ohľadu na príležitosť.

Dokonale upravené obočie s Transparentným gélom

Zvýaznite svoj pohľad 

Obočie je výraznou črtou našej tváre, ktorá dodáva výraz a charakter. Pekne upravené a tvarované obočie je základom pre každú ženu, ktorá sa chce cítiť dobre a vyzerať sebavedome. Venujte mu preto zaslúženú pozornosť a upravte ho tak, aby ste vyzdvihli svoje prednosti.

Inšpiruj sa: Starostlivosť o pleť nestačí! Ako zastaviť starnutie rúk?

Transparentný gél na obočie Mary Kay
Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Transparentný, ale neprehliadnuteľný efekt

Ľahké zloženie Transparentného gélu na obočie nielen upravuje neposlušné obočie, ale tiež zaisťuje, že zostane výrazné a na svojom mieste po celý deň. Či už dávate prednosť precíznemu alebo prirodzenému vzhľadu, bezfarebný gél na obočie vám umožní dosiahnuť požadovaný tvar a prispôsobí sa vašim preferenciám. Vďaka nemu si môžete ľahko vytvoriť obočie, ktoré bude dokonale ladiť s vašim vzhľadom. 

Nechajte sa okúzliť limitovanou edíciou Matných tekutých očných tieňov

Inšpirácie z nespútanej prírody

Nespútaná príroda, od súmračných dún až po zelené lesné koruny stromov, prebúdza dušu, inšpiruje zvedavosť a podnecuje kreativitu. Práve táto štýlová estetika pozemskej krajiny sa stala farebnou esenciou pre našu limitovanú letnú edíciu dekoratívnej kozmetiky. 

Pozri si aj: VIDEO: ĽADOVÁ GUA SHA MASÁŽ – pre perfektné osvieženie počas horúčav aj zmiernenie opuchov

Tekuté matné očné tiene Mary Kay
Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Výzva pre vašu kreativitu

Ste pripravení vstúpiť do nespútanej prírody? Vyberte si jemné pieskové tóny, odvážny odtieň odrážajúci lesnú krajinu, alebo ich skombinujte medzi sebou a vytvorte tak svoj vlastný unikátny vzhľad. Kolekcia ponúka matné, neutrálne odtiene a intenzívny zelený odtieň listov, ktoré poskytnú bohatú paletu pigmentov. Dokonale sa hodia pre rôzne typy líčenia, od decentného a klasického až po dych berúci výrazný štýl.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE