NIVEA rozširuje rad Q10 o ďalšie produkty

NIVEA Q10 krém proti vráskam

Najneskôr okolo tridsiatky sa na našej pleti začnú objavovať jemné linky a vrásky, ktoré nám začnú pripomínať, že čas nezastavíme. Do akej miery sa starnutie na našej pleti prejaví, máme do veľkej miery vo svojich rukách. Základom je používanie ošetrujúcej kozmetiky s anti-ageing účinkami, napríklad s koenzýmom Q10. Účinné produkty ponúka značka NIVEA, ktorá práve rozširuje svoje portfólio.

Koenzým Q10 je látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v každej bunke nášho tela. Okrem iného hrá kľúčovú úlohu v procese výroby energie a je tiež silným antioxidantom. Chráni bunky pred poškodením voľnými radikálmi a stimuluje v pokožke produkciu kolagénu, čo je kľúčové pre spomalenie starnutia.

Pozri si aj: Ikonická vôňa NIVEA Creme je teraz dostupná aj ako toaletná voda

Výskumu tejto látky sa laboratóriá NIVEA venujú už 25 rokov. Vďaka týmto poznatkom vytvorili celú radu produktov NIVEA Q10, ktorá sa teraz rozširuje o dva ošetrujúce produkty.

Energizujúci nočný krém proti vráskam Q10

Energizující noční krém proti vráskám Q10
NIVEA

Nočný krém Q10 energy posilňuje kožné bunky, vyplňuje jemné linky a pomáha redukovať jemné vrásky. Zároveň jej počas noci dodá potrebnú energiu a hydratáciu. Zloženie krému obsahuje 7x viac vitamínu C ako citrón, takže pleť krásne rozjasní. Oživenie pleti pocítite aj vďaka obsahu guarany, ktorá obsahuje až 20 % kofeínu a dodáva pleti energiu. Krém naneste večer na dôkladne vyčistenú pleť, pretože len tak budú môcť účinné látky pôsobiť efektívnejšie.

Extra ľahký denný krém proti vráskam Q10 (v ponuke a na nivea.sk od 10/2024, na press stránke už je dostupný). 

Extra lehký denní krém proti vráskám Q10
NIVEA

Pozri si: Multifunkční kúzelníci na leto od Nivea

Nový ľahký denný krém proti vráskam Q10 viditeľne omladzuje pleť. Účinné zloženie s výťažkom z rias, aloe vera a čistým koenzýmom Q10 redukuje jemné linky a vrásky, minimalizuje póry a zanecháva pleť sviežu, hebkú a matnú. Krém má špeciálne ľahké zloženie vhodné pre zmiešanú až mastnú pleť. Ponúka tiež SPF 15, vďaka čomu chráni pokožku pred predčasným starnutím spôsobeným slnečným žiarením.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE