Ako nosiť dámske svetre na každý deň a do práce? Inšpirácie od TATUUM

Ako nosiť dámske svetre

Svetre patria medzi najpohodlnejšie a najuniverzálnejšie kúsky dámskeho šatníka. Môžu sa nosiť nielen vo voľnom čase, ale aj do práce. Dobre vybraný sveter sa hodí do každodenných i formálnejších outfitov. Ako teda nosiť dámske svetre, aby vyzerali moderne a elegantne? Tu sú inšpirácie od TATUUM.

Neprehliadnite: Najefektívnejšie cvičenia na doma: Získajte dokonalé telo bez posilňovne!

Sveter v každodennej móde

Dámske svetre sú ideálnou voľbou pre bežné dni. Voľné, mäkké modely v pastelových farbách sú dokonalé na prechádzky, stretnutia s priateľmi alebo víkendové výlety. Stačí ich skombinovať s obľúbenými džínsami a teniskami alebo členkovými topánkami, aby ste vytvorili pohodlný a štýlový outfit. Ak máte radi experimentovanie, zvoľte oversize svetre, ktoré dodajú vášmu vzhľadu ležérny štýl.

V kolekcii TATUUM nájdete širokú škálu svetrov na každý deň, ktoré dokonale ladia s trendom pohodlného obliekania. Odporúčame svetre v neutrálnych odtieňoch béžovej, sivej či modrej, ktoré sa dajú jednoducho zladiť s rôznymi kúskami oblečenia.

Vyskúšajte:  Upokojujúci bylinný kúpeľ - pohladí telo i dušu

Ružový dámsky sveter
tatuum.com/sk

Sveter do práce – ako vyzerať profesionálne?

Mnohé ženy si kladú otázku, či je sveter vhodný na pracovisko. Správne zvolený model však môže vytvoriť profesionálny vzhľad, najmä v kombinácii s elegantnými doplnkami. Zvoľte klasické, priliehavé strihy v tlmených farbách, ktoré môžete jednoducho skombinovať s cigaretovými nohavicami alebo puzdrovou sukňou.

Dámske dlhé svetre, najmä v čiernej, tmavomodrej alebo bielej farbe, sú ideálne do kancelárie. Môžete ich nosiť s elegantnou blúzkou, ktorej golier bude vykukovať spod svetra, čím dodáte vášmu outfitu formálnejší ráz. Takúto kombináciu môžete doplniť klasickými topánkami na podpätku alebo mokasínami.

Odporúčame:  Najlepšie smoothie proti zadržiavaniu vody: TOP recepty a tipy!

Dlhý dámsky sveter s veckami
tatuum.com/sk

Ako nosiť dlhé svetre?

Dlhé dámske svetre sú štýlovým prvkom, ktorý sa hodí na každodenné nosenie i do práce. Dlhšie modely sa dajú nosiť ako samostatný kúsok, v kombinácii s legínami alebo priliehavými nohavicami. Tento look je nielen pohodlný, ale aj veľmi ženský.

V kolekcii TATUUM nájdete množstvo inšpirácií na dlhé svetre, ktoré perfektne zapadajú do súčasných trendov. Stačí ich skombinovať s klasickým kabátom a minimalistickými doplnkami, aby ste vytvorili moderný jesenný outfit. Ak hľadáte ten správny model, nezabudnite navštíviť stránku: https://www.tatuum.com/sk/ona/oblecenie/damske-svetre/damske-dlhe-svetre.

dámsky sveter s V výstrihom a bielymi pásmi
tatuum.com/sk

Farby, ktoré sa hodia na každú príležitosť

Farby zohrávajú kľúčovú úlohu pri tvorbe outfitov. Ak chcete univerzálny vzhľad, stavte na neutrálne odtiene, ako sú béžová, sivá, biela či čierna. Tieto farby sú skvelým základom pre tvorbu rôznych outfitov, či už každodenných, alebo formálnejších.

Pre ženy, ktoré rady vynikajú, odporúčame svetre v intenzívnejších farbách, ako sú fľašková zelená, bordová či horčicová. Tieto modely skvele oživia každý outfit a dodajú mu osobitý štýl.

Dámske svetre od TATUUM vám ponúkajú nielen štýl, ale aj komfort a kvalitu. Výberom svetrov z ich kolekcie získate kúsok, ktorý sa bude hodiť do každého outfitu a príležitosti.

Zdroj úvodnej fotky: tatuum.com/sk

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE