Najkrajšie zásnubné prstene celebrít: Inšpirujte sa nimi aj vy

Zásnuby sú v živote párov vnímané ako významný krok, keď partneri ukážu, že to spolu myslia naozaj vážne. Ostro sledované bývajú predovšetkým mediálne známe osoby, pričom mnohé sa často touto novinkou sami pochvália na sociálnych sieťach. Na iné zase striehnu paparazzovia, ktorí sa snažia získať dokonalý záber zásnubného prsteňa. Práve na tie je totiž verejnosť najviac zvedavá. Ako sa vraví: „diamanty sú večné.“ Pozriete sa s našou redakciou na výber najzaujímavejších, najkrajších a najdrahších zásnubných prsteňov celebrít.

Pekelne drahý zásnubný prsteň

Platinový prsteň s 35-karátovým diamantom z dielne návrhára Wilfreda Rosada si onoho času nastokla na prst americká speváčka Mariah Carey. O interpretke je známe, že bola zasnúbená viackrát. Prsteň v približnej hodnote 9 miliónov eur jej v januári 2016 venoval austrálsky miliardár James Packer. Dvojica sa rozišla v októbri toho istého roka, avšak prsteň údajne zostal vo vlastníctve Carey.

Kráľovský zásnubný prsteň

Vďaka zásnubnému prsteňu, ktorý na dovolenke v Keni v roku 2010 venoval princ William Kate Middleton, vzrástla popularita prsteňov vyhotovených vo vintage štýle. Zaujímavosťou je, že šperk s modrým 12-karátovým diamantom predtým patril Williamovej matke, princeznej Diane. Samotný prsteň je z 18-karátového bieleho zlata a vyrobil ho kráľovský šperkársky dom Garrard. Jeho odhadovaná hodnota je viac ako 360-tisíc eur. Cejlónsky zafír umiestnený v strede obklopuje 12 menších kameňov. Vojvodkyňa Catherine a princ William si povedali „áno“ v apríli 2011 a majú spolu tri deti.

Odporúčame: Trendy zásnubné prstene roku 2022: Pri týchto sa rozplynie každá žena

Kameň v tvare srdca

Zásnuby na Valentína? Takéto romantické požiadanie o ruku zažila v roku 2015 americká speváčka Lady Gaga. Herec Taylor Kinney kúpil hviezde prsteň z platiny v hodnote takmer 460-tisíc eur. Dominuje mu 6-karátový diamant v tvare srdca, tradičný symbol lásky. Šperk vyhotovila dizajnérka Lorraine Schwartz, ktorej kúsky s obľubou nosia napríklad speváčky Beyoncé a Adele či herečky Blake Lively alebo Angelina Jolie. Lady Gaga a Kinney ukončili svoj vzťah v roku 2016. Herečka údajne vrátila aj zásnubný prsteň.

Set šperkov

Darovať iba prsteň je nuda. Povedal si pravdepodobne v septembri 2017 rapper Offset, keď svojej milovanej, kolegyni z hudobnej branže, rapperke Cardi B venoval k zásnubám rovno tri veci: prsteň s 8-karátovým diamantom v tvare slzy, náhrdelník a náramok. Odhadovaná suma je viac ako 450-tisíc eur. Zaujímavosťou je, že v čase, keď interpretka dostala spomínaný set šperkov, bola už za rappera údajne dávno vydatá.

Inšpirujte sa: Svadobné šaty na jedno rameno: Elegantný kúsok pre náročnejšie nevesty

Diamant oválneho tvaru

Štýlový prsteň s kameňom zbrúseným do oválneho tvaru je v celebritných kruhoch veľmi populárny. Hrdou majiteľkou takéhoto kúsku je napríklad Beyoncé, ktorej venoval šperk v hodnote viac ako 4,5 milióna dolárov rapper Jay-Z. O niečo lacnejší kúsok dal zase rapper Kanye West Kim Kardashian. Stál približne 1,8 milióna eur. Americká televízna celebrita však o prsteň prišla pri krádeži v Paríži. Dvanásťkarátový šperk s oválnym kameňom dostala v roku 2012 od herca Ryana Reynoldsa herečka Blake Lively. Jeho odhadovaná hodnota je takmer milión eur.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE