Najtrendovejšie manikúry jesene 2023 - TIETO farby sú hitom sezóny

Jeseň je dávno tu. Prikradla sa do našich šatníkov v podobe teplých hravých pletených svetrov, štýlových trenčkotov či nepremokavej obuvi. Svojimi teplými, prírodnými, zemitými farbami sa poriadne „vyfarbila" i v oblasti manikúry. 

Či už sa prikláňate ku krátkym a jemným nechtom alebo milujete výrazné a pútavé nechty, trendy jesene prinášajú sýte farby a širokú škálu, ktorá uspokojí všetky vaše preferencie. Od vzhľadu, ktorý nikdy nevyjde z módy až po neprehliadnuteľnú manikúru, jesenné nechtové trendy ponúkajú klasiku, ale aj niečo odvážne.

Aké sú najtrendovejšie jesenné farby pre nechty? Aké farby lakov si zvoliť pre jesenné mesiace? 

Neprehliadni: 7 tajomstiev krásy severaniek, ktoré by ste mali zaradiť do svojej rutiny

Nové trendy jesene - krátke nechty

Podľa odborníkov v oblasti manikúry je jeseň 2023 sezónou návratu krátkych nechtov. Krátke nechty nie sú len štýlové, ale aj veľmi praktické. Navyše sú vhodnejšie aj z ekonomického či hygienického hľadiska, menej sa lámu a vďaka pravidelnému strihaniu sú pevnejšie a zdravšie. 

Ako krátke nechty tvarovať? Zaoblené špičky predstavujú nostalgický tvar, vyzerajú upravene a čisto.

Červená jesenná manikúra

Radi nosíte červené nechty? Tak vás potešíme. Vintage nechty, nestarnúca klasika, rafinovaný a sexi nádych - červené nechty sa vracajú každú sezónu. Či už je to vínová farba, čerešňová červená, červená manikúra v odtieňoch jesenných farieb listov, touto farbou nikdy nič napokazíte či už idete na rande alebo na firemný večierok. Mať doma lak na nechty v červenej farbe je jednoducho povinnosťou. 

Zelené krátke nechty

Tmavohnedá, tmavočervená, klasické čierne nechty, cherry mocha, nechty hnedej farby, latte nails (odtieň latte), karamelový tón, terakotové nechty či francúzska manikúra sú vždy obľúbené odtiene jesene, ale smaragdová zelená je podľa odborníkov v oblasti módy a manikúry nevyhnutným náladovým odtieňom pre jeseň 2023.

Tento odtieň vyzerá dobre na všetkých nechtoch, ale najviac pristane na krátkom okrúhlom tvare. Ak hľadáte najtrendovejšie manikúry, tak smaragdovo zelená je jednoznačnou voľbou.

Pozri aj: Nové pleťové séra od Dermacol: všetko, čo vaša pleť potrebuje

Nahá manikúra jeseň 2023

Ak túžite mať štýlové a módne nechty, vsaďte na elegantnú nahú manikúru. Nahé jesenné nechty predstavujú trend jesene v podobe jednoduchého, takmer prirodzeného vzhľadu. Navyše táto krásna nahá manikúra vytvára nápadnú ilúziu prirodzene bezchybných nechtov.

Tento dizajn nechtov je skvelý, pretože sa nielen ľahko udržiava, ale je aj elegantný a nadčasový a hodí sa ku všetkým vašim jesenným outfitom, či už sú to mäkké svetrové šaty alebo dlhý čierny kabát.

Čokoládovo hnedá manikúra

Hľadáte tie najtrendovejšie jesenné nechty? Čokoládovo hnedá je teplá, sýta farba, ktorá vysiela tie najúžasnejšie vibrácie jesene, a preto patrí medzi najtrendovejšie jesenné farby. Čokoládová hnedá je všestranná a klasická a skvele sa hodí ku všetkým tónom pleti a tvarom, dĺžke nechtov. Čokoládové odtiene manikúry dokonca obľubuje i modelka a módna ikona Hailey Bieber.

Štýlová modrá manikúra

Vedeli ste, že aj modrá patrí medzi horúce trendy jesene? Nápadná modrá farba vás dostane na prvý pohľad. Vyskúšajte okrem klasického odtieňu aj atramentovú modrú či kobaltovú.

Tmavomodrá je skvelá voľba, ak sa vám čierna zdá príliš tmavá, no chcete výrazný odtieň. Tieto tmavé tóny vyzerajú krásne a hodia sa najmä pre dizajn krátkych nechtov. 

INŠPIRUJTE SA: Horúce trendy jesennej manikúry

Oranžová manikúra

Trendy čokoládové nechty

Čierne jesenné nápady v podobe pútavej manikúry

Žltá manikúra - jesenné farby nechtov

Zelené krátke nechty

Burgundská jesenná manikúra

Trendy nechty jesene - nahá manikúra

Horúce trendy jesennej manikúry - modrá farba

Jesenné farby nechtov - klasická červená

Zdroj foto: úvodná koláž - PINTEREST/medium.com, PINTEREST/thepinkgoose.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE