Najlepšie obliekajúce sa celebrity: Ktoré z hviezd patria medzi módne ikony?

Či už sa radi necháte inšpirovať outfitmi z červeného koberca alebo hľadáte trendy kúsky do svojho šatníka, nemožno poprieť vplyv našich obľúbených herečiek a speváčok. Zatiaľ čo väčšina celebrít má k dispozícii celú armádu stylistov, niektorí slávni ľudia prevyšujú ostatných, pokiaľ ide o ich osobný štýl na červenom koberci aj mimo neho.

Bohužiaľ, nekonečné množstvo umelých instagramových modeliek nám predávajú monolitický pohľad na štýl. Niektoré celebrity však majú prirodzený cit pre módu a vycibrený osobný štýl, ktorý im mnohí z nás závidíme. Poďte sa s nami pozrieť na najlepšie obliekajúce sa celebrity. 

Neprehliadni: Miley Cyrus - hudobná ikona s dušou rebela: Ako sa vyvinul jej módny štýl?

Kto je to módna ikona?

Aby bol niekto považovaný za módnu ikonu, jeho štýl musí byť príťažlivý a nadčasový. Ak má človek toto všetko, čoskoro sa objaví na stránke Pinterest a bude odmenený miliónmi sledovateľov na Instagrame.

Príkladom módnej ikony je Princezná Diana. Ako kráľovná si ukradla naše srdcia a ako módna ikona i naďalej ovplyvňuje dámsku módu a výber štýlu. Ale to, čo robí štýl princeznej Diany tak príťažlivým, je spôsob, akým použila módu na prejavenie svojej osobnosti. Každý jej outfit evokoval teplo a charizmu, ktorú mala. Či už posielala svoje deti do školy v univerzitnej mikine a cyklistických kraťasoch, alebo sa venovala svojim charitatívnym povinnostiam v ležérnom saku a mokasínach, jej módny štýl nikdy neomrzel.

Rihana

Zdroj: INSTAGRAM/badgalriri

Rihanna

Pokiaľ ide o celebrity, ktoré posúvajú hranice štýlu a módy, Rihanna jednoznačne kraľuje. Talentovanú speváčku a módnu návrhárku oceňuje každý od výboru CFDA vo Vogue až po ceny British Fashion Awards za jej návrhy a osobný štýl. Rada módnych návrhárov Ameriky ju dokonca označila za módnu ikonu.

Rihanna spolupracovala s módnymi dizajnérmi ako Armani a Puma, bola ambasádorkou značky pre módne domy ako Dior a uviedla na trh svoje vlastné módne a kozmetické línie.

Vďaka vedúcemu postaveniu vo svojich korporáciách na výrobu kozmetiky a spodnej bielizne sa táto čoskoro dvojnásobná mamička stala prvou ženou tmavej pleti, ktorá má vedúce postavenie v oblasti luxusných značiek.

Olsenky

Zdroj: INSTAGRAM/mystylemkaolsen

Mary-Kate a Ashley Olsen

Populárne dvojičky Mary- Kate a Ashley Olsen majú svoj charakteristický štýl, ktorý milujú ženy po celom svete. Všetko od boho a svojráznosti až po nadčasovosť, tieto kedysi slávne detské hviezdy jednoducho vedia, ako sa hrať so ženskou postavou a posúvať hranice s látkami a strihmi.

Ich značka The Row, ktorú založili v roku 2006, spája zameranie sa na výnimočné látky, dokonalé detaily a precízne šitie odevov. Značka je stelesnením nenápadnej elegancie, luxusného vzhľadu a minimalistickej estetiky. 

Cara

Zdroj: INSTAGRAM/caradelevingne

Cara Delevingne

Anglická modelka a herečka Cara Delevingne je známa pre svoje charakteristické husté obočie a androgýnny vzhľad. Obľúbená herečka vyčnieva svojím ležérnym prístupom k móde, drzou sebadôverou, pouličným a vintage štýlom. Často býva videná v džínsovine a koži a jej outfity sú zväčša tvorené úzkymi džínsami, džínsovými šortkami a koženými legínami.

Cara začala s modelingom v roku 2010 po debute na prehliadke značky Burberry. Modelka má za sebou veľké kampane pre značky ako Saint Laurent, Fendi, Yves Saint Laurent Beauty a Chanel.

Pozri aj: Ariana Grande – speváčka so skvelým vkusom, ktorý preukazuje aj pri tvorbe parfémov pre ženy

Kendall

Zdroj: INSTAGRAM/kendalljenner

Kendall Jenner

Kráska z klanu Kardashian – Jenner, Kendall Jenner vzala svet módy útokom. 25-ročná supermodelka a mediálna osobnosť sa rada cíti pohodlne, to jej však nebráni v tom, aby predvádzala svoje módne kúsky v podobe vintage dizajnérskych doplnkov, nápadného vrchného oblečenia a trendy slnečných okuliarov. Kendall spolupracuje i s rôznymi módnymi značkami, ako je napríklad Miu miu, Jimmy Choo či Michael Kors a často sa objavuje na titulných stránkach svetoznámych módnych časopisoch.

V móde a štýle za ňou nezaostáva ani jej sestra Kim Kardashian, ktorá si rada nechá poradiť od módnych stylistov. 

Beckham

Zdroj: INSTAGRAM/victoriabeckham

Victoria Beckham

Pre mnohých módnych nadšencov je Victoria Beckham vládnucou kráľovnou. Zatiaľ čo bývalá Spice Girl sa najprv preslávila v hudobnom priemysle, jej prerod zo speváčky na módnu dizajnérku prišiel prirodzene vďaka jej zmyslu pre detail. 

„Milujem módu a rada mením svoj štýl, vlasy, make-up. Všetko, čo som robila v minulosti, zo mňa urobilo to, čím som teraz," tvrdí majiteľka luxusnej značky.

Zendaya

Zdroj: INSTAGRAM/zendaya

Zendaya

Krásna speváčka, herečka a bývalá modelka Zendaya má na svoj vek, 26 rokov, slušne rozbehnutú kariéru a jej odvážne módne rozhodnutia odzrkadľujú tento mnohostranný prístup k práci a životu. Jej štýl je pútavý, jasný a odvážny, vďaka čomu sa často objavuje v zozname najlepšie oblečených prominentov a hviezd.

Zendayine outfity nikdy nesklamú na červenom koberci ani mimo neho. Speváčka sa za posledných pár rokov rýchlo stala jednou z najočakávanejších účastníčok odovzdávania cien a svojím vzhľadom vždy upútava pozornosť.

Bella Hadid

Zdroj: INSTAGRAM/bellahadid

Bella Hadid

Rovnako ako jej staršia sestra Gigi Hadid, aj Bella Hadid má prirodzený cit pre štýl a ohromujúcu prirodzenú krásu, ktorá jej umožňuje vyzerať dobre takmer vo všetkom, čo si na seba oblečie. Modelka často volí kúsky zakorenené v nostalgii, ktoré charakterizujú Y2k módu, napríklad voľné džínsy a korzetové topy, ktoré evokujú štýl zo začiatku 21. storočia.

Možno aj vy si spomínate na magický moment počas finále módnej show parížskej značky Coperni. Sporo odetá Bella vyšla na mólo iba v nohavičkách. Následne na ňu umelci aplikovali tekuté šaty v spreji na báze latexu.

Zdroj foto:

úvodná koláž: INSTAGRAM/badgalriri, INSTAGRAM/caradelevingne, INSTAGRAM/victoriabeckham

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE